zbjanik Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Witam cała brać modelarską, czyli wyznawców starej zasady, że sens mają tylko latające. Reszta to zabawki! Zbyszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Witam na forum. Proszę jeszcze uzupełnić pole skąd, zastępując "opolskie" na jakąś konkretną miejscowość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Witam na forum. Proszę jeszcze uzupełnić pole skąd, zastępując "opolskie" na jakąś konkretną miejscowość.Witam!Miejscowość malutka: wioska Bukowo (60 kominów). Północna część Opolszczyzny, pod Kluczborkiem. Mam fajne warunki do latania tuż za płotem. Czego może brak, to jakiegoś zbocza- jest płasko, ale jest tyle innych możliwości, że to nie problem. Trochę jestem jeszcze nieotrzaskany z zasadami na forum- chciałbym napisać ze dwa zdania o sobie, jak sugeruje savoir vivre. Gdzie to umieścić? Pozdroawiam Zbyszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Trochę jestem jeszcze nieotrzaskany z zasadami na forum- chciałbym napisać ze dwa zdania o sobie, jak sugeruje savoir vivre. Gdzie to umieścić? Jesteś w najlepszym do tego miejscu od tego mamy ten dział.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.