Skocz do zawartości

Oczywiście powitanie!

zbjanik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na forum. Proszę jeszcze uzupełnić pole skąd, zastępując "opolskie" na jakąś konkretną miejscowość.

Opublikowano

Witam na forum. Proszę jeszcze uzupełnić pole skąd, zastępując "opolskie" na jakąś konkretną miejscowość.

Witam!

Miejscowość malutka: wioska Bukowo (60 kominów). Północna część Opolszczyzny, pod Kluczborkiem. Mam fajne warunki do latania tuż za płotem. Czego może brak, to jakiegoś zbocza- jest płasko, ale jest tyle innych możliwości, że to nie problem. Trochę jestem jeszcze nieotrzaskany z zasadami na forum- chciałbym napisać ze dwa zdania o sobie, jak sugeruje savoir vivre. Gdzie to umieścić?

Pozdroawiam

Zbyszek

Opublikowano

Trochę jestem jeszcze nieotrzaskany z zasadami na forum- chciałbym napisać ze dwa zdania o sobie, jak sugeruje savoir vivre. Gdzie to umieścić?

Jesteś w najlepszym do tego miejscu od tego mamy ten dział....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.