DerSalis Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Witam, jak postępy w pracy nad Spitem? Kiedy będą kolejne foty z prac. Też mam plany tego modelu i po przeczytaniu waszych recenzji sam zaczynam sie zastanawiam nad jego wykonaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DerSalis Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 SlavikS, a Ty czym oklejałeś i malowałeś swój model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlavikS Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Ja nie oklejałem choć początkowo miałem taki pomysł i Litespan do tej pory leży w zapasach Balsa jest szpachlowana szpachlówka akrylową i malowana najpierw podkładem, a potem lakierami samochodowymi Motip. Insygnia malowałem aerografem farbkami Humbrola'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Cześć to jest mój pierwszy post na tym forum jestem zarejestrowany jakieś pół roku. Spita skończyłem rok temu ( jeszcze nie latał bo może się zniszczyć albo rozbić :| ) Chce dołączyć do (fanklubu Spitfajera) a to co udało mi się ulepić : Miło jest popatrzeć na takie fajne modele, będę śledził postępy w pracy i kibicował, pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Czy temat umarł, mam nadzieje że nie, kiedy można się spodziewać kolejnych relacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supersamiec Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 z tego co mi wiadomo to model został sprzedany "w połowie" produkcji, ale nie chce się wtrącać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Kurna a taki fajny temat był. :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.