larith Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZonekCC Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Może rozrzerzysz trochę swoje powitanie, coś o sobie, zainteresowaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larith Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Może rozrzerzysz trochę swoje powitanie, coś o sobie, zainteresowaniach. Mogę interesowałem się modelarstwem będąc w podstawówce i teraz po kilkunastu latach chcę do tego wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Cóż za wylewność, to może zamiast tego "opisywania" swojej osoby uzupełnij poprawnie pole skąd..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larith Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Uzupełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Witam Na tym forum nie płaci się od ilości napisanych słów czy od czasu połączenia z nim więc... Pokaż, że tak jak inni potrafisz pisać pełne stylistycznie i gramatycznie wypowiedzi z zachowanie zasad polskiej pisowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larith Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Co z aktywacją mojego konta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 larith, Hm cóż.... Niewiele wiemy o Tobie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larith Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Mam 26 lat i mieszkam w Warszawie. W wolnych chwilach chcę zając się budowaniem modeli latających typu aircombat i łodzi fsr. Od kilkunastu lat nie miałem do czynienia z modelarstwem ale myślę że teraz znajdę na to trochę czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Witamy na forum.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.