ZonekCC Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Może rozrzerzysz trochę swoje powitanie, coś o sobie, zainteresowaniach.
larith Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Opublikowano 20 Listopada 2009 Może rozrzerzysz trochę swoje powitanie, coś o sobie, zainteresowaniach. Mogę interesowałem się modelarstwem będąc w podstawówce i teraz po kilkunastu latach chcę do tego wrócić
Osa Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Cóż za wylewność, to może zamiast tego "opisywania" swojej osoby uzupełnij poprawnie pole skąd.....
wojcio69 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Witam Na tym forum nie płaci się od ilości napisanych słów czy od czasu połączenia z nim więc... Pokaż, że tak jak inni potrafisz pisać pełne stylistycznie i gramatycznie wypowiedzi z zachowanie zasad polskiej pisowni.
Osa Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 larith, Hm cóż.... Niewiele wiemy o Tobie....
larith Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Mam 26 lat i mieszkam w Warszawie. W wolnych chwilach chcę zając się budowaniem modeli latających typu aircombat i łodzi fsr. Od kilkunastu lat nie miałem do czynienia z modelarstwem ale myślę że teraz znajdę na to trochę czasu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.