ZonekCC Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Może rozrzerzysz trochę swoje powitanie, coś o sobie, zainteresowaniach.
larith Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Może rozrzerzysz trochę swoje powitanie, coś o sobie, zainteresowaniach. Mogę interesowałem się modelarstwem będąc w podstawówce i teraz po kilkunastu latach chcę do tego wrócić
Osa Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Cóż za wylewność, to może zamiast tego "opisywania" swojej osoby uzupełnij poprawnie pole skąd.....
wojcio69 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Witam Na tym forum nie płaci się od ilości napisanych słów czy od czasu połączenia z nim więc... Pokaż, że tak jak inni potrafisz pisać pełne stylistycznie i gramatycznie wypowiedzi z zachowanie zasad polskiej pisowni.
larith Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Mam 26 lat i mieszkam w Warszawie. W wolnych chwilach chcę zając się budowaniem modeli latających typu aircombat i łodzi fsr. Od kilkunastu lat nie miałem do czynienia z modelarstwem ale myślę że teraz znajdę na to trochę czasu
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.