Zbyszek 122 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Witam. To mój pierwszy post na tym forum, mimo, że zaglądam tu od kilku miesięcy. Nazywam się Zbyszek i mieszkam w Sosnowcu. Lotnictwem zaraziłem się jeszcze w szkole podstawowej potem 3 lata w modelarni i na tym moja modelarska kariera się zakończyła. Pasja jednak pozostała i po pond 30 latach postanowiłem odświeżyć to hobby. Na razie to moje początki w RC. Pozdrawiam Wszystkich i liczę na Wasza pomoc. Pozdrawiam Zbyszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Witaj :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Witam na forum modelarza z Sosnowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.