From_heaven Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Wybrałem się niedawno na Borneo. A że okolice tam piękne, wziąłem ze sobą Graupner Juniora S z aparatem na pokładzie. Pod tym adresem można zobaczyć zdjęcia: http://sakiewicz.com/borneo/ Są tam nie tylko zdjęcia z pokładu Juniora, ale też dżungla, kilka jaskiń i takie tam. Ot taka pigułka z wyjazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 No piękne, panie ten teges, piękne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Tak, ładnie popatrzec. Miło, że znajomy też te cuda zobaczył. Czekamy na filmy, oczywiście z powietrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Fantastyczne !!! myślę że jakiś filmik pokażesz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Filmiku brak. Robiłem tylko zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Wielka szkoda !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 From_heaven, Filmiku brak. Robiłem tylko zdjęcia.Łukasz, Boga w sercu nie masz, czy te modelki Cię tak zaabsorbowały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Fantastyczna wycieczka... no i miejscami niekończące się lotniska modelarskie :wink: Ciekawe jak Ci ten juniorek nie zniknął między chmurami... to pewnie dzięki tym różowym okularom. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 co to za okulary ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Hehe, okularów nie znam, należą do mojej asystentki. Raczej nie kupiła w sklepie modelarskim A filmiku nie kręciłem, bo zdjęcia dużo lepiej oddają urok okolicy, niż takie kręcenie się w kółko na filmie :wink: Jakby ktoś jednak bardzo chciał, to mam filmik z wysepki Lamma, niedaleko Hong Kongu, gdzie byłem przed Borneo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Gdzie nauczyłeś się, tak ładnie sypac piach do silnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Gdzie nauczyłeś się, tak ładnie sypac piach do silnika? Jak to gdzie - napisał , że niedaleko Hong Kongu na wyspie Lamma. :lol2: Miał do wyboru jeszcze wodowanie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.