Eryk Potocki Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Jak w piątek tręningu na sali ale przy podłączaniu drugiego pakietu coś się popsuło i tu nagle dym ... http://img689.imageshack.us/i/27112009.jpg/ http://img148.imageshack.us/i/27112009004k.jpg/ http://img213.imageshack.us/i/27112009008.jpg/ Jak by się zdjęcia nie ładowały http://img689.imageshack.us/i/27112009.jpg/ http://img148.imageshack.us/i/27112009004k.jpg/ http://img213.imageshack.us/i/27112009008.jpg/ Pakiet odrzucił mój instruktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Pewnie ktoś pomyłił + z -'sem i dlatego takie jaja ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Trzeba było kopnąc model, teraz to nie wiem czy uratujesz Li-pola :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Trzeba było kopnąc model, teraz to nie wiem czy uratujesz Li-pola :? Nie tyle plus z minusem pomylil co podlaczyl pakiet do pakietu - tylko 2 kabelki - NIE mozna sie pomylic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 mammuth dwie dziurki do siebie nie pasują Rozumiesz o co mi chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 mammuth dwie dziurki do siebie nie pasują No nie wiem... ogladalem program przyrodniczy w ktorym jakos sie spasowaly kumam kumam - choc pozno juz ... 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Potocki Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Lipola nie mam szans uratować dobrze że tylko on się spalił ( to tylko strata 40zł , a nie 1000zł ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 IMO troche nierozważnie to było zrobione, kopiąc lipola pod łąwkę. można było otworzyc okno i chwytając za kable wywalić go czym prędzej. Szczęście ze nie doszło do zapłonu nigdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Z czystej ciekawości jaki to pakiet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Potocki Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 To był na szczęście kiepski pakiet ( bo ciężki ) PolyQuest PQ-400XP 7.4v 2s1p 400mAh A z tym wyrzuceniem przez okno to nie dało by rady bo kable odpadły z ciepła wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkas Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Chyba lepiej jak ławka się zapali, którą można szybko ugasić, niż jak pakiet eksploduje w ręce :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Potocki Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 dobrze że nic się nie zapaliło ani nic nie wybuchło bo by nas już na sale nie wpuścili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Pewnie ktoś pomyłił + z -'sem i dlatego takie jaja ;P jak pomylisz w regulatorze + i - to sa inne efekty. Regulator swieci przez kilka sekund jak dioda laserowa, potem troche sie dymi. Nie pytaj z kąd wiem, bo i tak sie nie przyznam. To bylo wtedy jak jeszcze stosowałem goldy, teraz ma T-Deans. baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ada- Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Ja polecam banany przylutowane + "wtyczka" i - "gniazdko", nie można się pomylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 teraz ma T-Deans. I to jest rozwiązanie :!: Niestety są ciężkie i raczej do 3D indoor się nie nadają... Ale zawsze trzeba sobie uniemożliwić pomyłkę biegunów, bo później tak to się kończy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Sam tak mam i uważałem, że to najlepsze, jednoznaczne zabezpieczenie, ale znam osobę, która notorycznie spinała przez to plus z minusem w pakiecie . Teraz stosuje T-deansy, a w halówkach chyba JST . Zawodowcy stosują goldy, sie wie! :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Ja używam takiego kompletu gniazdo + wtyczka Nie pomyli się biegunów a do halówki w zupełności wystarczają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Wy ciagle o tych biegunach - problem nie z nimi, a z laczeniem + baterii do - tez baterii bez posrednictwa regulatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Pasował by tu temat rodem ze spalinowców. Instalacja dymu na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ja polecam banany przylutowane + "wtyczka" i - "gniazdko", nie można się pomylić I zlepione razem przewody, żeby w ferworze walki plusa z minusem nie złączyć. Bo goldy sie momentalnie zespawają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.