Patryk Sokol Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Czołgiem! Jak zapowiedziałem tak robię, powstaje kolejny Bleriot XI. Tym razem będzie już większy (50cm rozpiętości) ijuż RC Specjalnie do nego sprowadzę sobie z Chin 2g silnik, 1g regler, 2x 3.5g serwa (bimetaliczne mnie ceną rozwaliły, wiec te kilka gram odżałuje) i do tego jakiś mikro Li-Polek. Powinno wyjść leciutko i latać naprawdę przyjemnie Na dzień dzisiejszy (po 1 nocce) model wygląda tak: ps. Już dziś zapowiadam: Po tym modelu zaczynam budowę kolejnego Bleriota, tym razem 1m rozpiętości. O i będzie wesoło
blackriver Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Zawziąłeś się okrutnie na francuza , ale śledzę wątek z ciekawością ;D
Patryk Sokol Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 Dobry Francuz nie jest zły :devil: A tak serio to po prostu podobają mi się te oldschoole, a XI ma bardzo fajne proporcje i przez to nie ma problemów z lataniem później.
blackriver Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 oj Patryk... zaszkodził Ci ten francuz czy coś... :devil:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.