Janeczek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Ten domniemany wczesnorankowy "nuklearny atak" odbyl sie ,wedlug moich obliczen w okolicach miasteczka z duzym sklepem szwedzkich mebli ,oddalonym od Novej Ziemli o tysiace kilometrow - wiec mogla to byc juz afera na skale miedzynarodowa ,gdyby nie..... wiatry ;D i to, ze tylko ja jeden to widzialem ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Janeczek nie demonizujmy. Mi to wygląda na .... ...za dużo grochówki na kolacje i rano są efekty. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Ja to właśnie tej wersji bym się trzymał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Mialem na mysli WIATRY ktore to rozpedzily ...nie te, co mnie obudzily .... :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.