mavericknt Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 film robiłem gdy wiał wiatr halny ok 10m/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ale masz warunki do latania, ja na swoich Żuławach to mogę pomarzyć tylko. GunCamy nie dają rewelacyjnego obrazu, ale przez to, że są takie małe mają ten plus, że dają się swobodnie przykleić w każdym miejscu i niewiele zakłócają lot. Film się przyjemnie ogląda, sam nie mam niestety czasu i cierpliwości, aby montować swoje nagrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 bardzo fajny film interesuje mnie model-kupiłeś czy zrobiłeś? Pozdrowienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavericknt Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Model jest z zestawu Bogdana Kucharskiego z Krakowa. Zestaw bardzo dobrze zrobiony i estetycznie. Oczywiście malowanie i oklejanie należało zrobić samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 aha,dzięki za info:) a jaka jest rozpiętość skrzydeł?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavericknt Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 3metry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damdam Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witam, Świetny film, a jak się nazywa ta muzyka? Oczywiście chodzi mi o pierwszy kawałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMarkov Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 damdam, muzyka to The Lonely Shepherd - Gheorgha Zammira ... soundtruck z Killa Billa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damdam Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dzięki, melodia idealna na mój podły nastrój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Siemasz Kuba filmik jak dla mnie super 8) aż żal, że nie było się na Twoim miejscu ... mam nadzieję, że się nie obrazisz jak wstawię parę zdjęć Twojego Juniora, które wygrzebałem z czeluści dysku :twisted: zdjęcia z Mistrzostw Polski F3F Tęgoborze 2009 dzień drugi - chwile relaksu przed rozpoczęciem lotów konkursowych. a to już dzień trzeci - ostatni, oraz inna górka, bliżej jeziora może komuś spodobają się krajobrazy Beskidu Sądeckiego i za rok nas odwiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavericknt Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Fotki super zassam na dysk bo mało mam fotek Juniorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 kurcze kuba , fajne zdjęcia - tak samo jak Junior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.