gewiner Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Witam, ja tez go zlapalem w locie, oto on: http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=4943 http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=4944 pozdrawiam: maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Witam Króciutki filmik lotu modelu ze spotkania w Złotowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Witam Trochę to trwało, nie z mojej winy, ale ukazały się plany tego modeliku w Modelarzu 3/2014 - pierwszy arkusz i opis budowy. W następnym numerze 2 arkusz. Gdyby ktoś miał ochotę zbudować zapraszam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr T. Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Fajny Przypomina mi trochę niegdyś widziany w Modelarzu Elektro "Mol" RC. Plany mi zupełnie gdzieś przepadły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Witam Dla zainteresowanych, ukazał się drugi arkusz planów modelu w Modelarzu 4/2014. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awot Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Witam Dla zainteresowanych, ukazał się drugi arkusz planów modelu w Modelarzu 4/2014. Kiedyś nie podobały mi się takie modele ale od czasu wizyty w Wilczych Laskach, dwa lata temu, zmieniłem zdanie. Zacząłem przeglądać podobne konstrukcje i analizować ich budowę. Czy możesz wyjaśnić jak budowałeś skrzydła i czy dźwigary końcówek były wstępnie wyginane? Obydwa numery MODELARZA z planami oczywiście kupiłem Pozdrawiam. Rafał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Witam Skrzydła to klasyczna konstrukcja, buduje się jak każde inne w tej technologii. Dźwigary końcówek były delikatnie moczone i wstępnie formowane do kształtu. Po wyschnięciu wklejone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.