10000Hz Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witam Pare dni temu licytowałem na allegro z nudów :crazy: między innymi coś takiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=831306416 a teraz ten sam człowiek oferuje mi :rowing 3200tex (waga 1mb to 3,2g) dosyć to tanie ustrojstwo ale i tak nie mam pojęcia z czym (a właściwie w czym ) można by to skonsumować , czy np jako usztywnienie w miejscach gdzie węglowe pręty/rurki się nie sprawdzają (przez grubość ) , ogólnie czy znajdzie to (w modelach latających)zastosowanie ??? Jeżeli mam wydać 20-50 zł na cos co może leżeć ale kiedyś się przyda to ok .Pytanie więc moje :CZY SIĘ PRZYDA :?: :?:
Eryk Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 CZY SIĘ PRZYDA :?: :?:owszem przyda się wzmocnienia kadłubów, skrzydeł i wiele wiele innych w zastosowaniu z żywicami epoksydowymi i tkaninami szklanymi ; )
10000Hz Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 a czy po wklejeniu na CA będzie działał jako wzmocnienie(usztywnienie) podobnie do "sznurków" dołączonych do niektórych modeli a poza tym będzie miało jeszcze sztywność poprzeczną (jeżeli włókna są wzdłużne co widać na foto)???? czy tak???
madrian Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 a czy po wklejeniu na CA będzie działał jako wzmocnienie(usztywnienie) podobnie do "sznurków" dołączonych do niektórych modeli a poza tym będzie miało jeszcze sztywność poprzeczną (jeżeli włókna są wzdłużne co widać na foto)???? czy tak??? To po prostu taśma z włókna weglowego. Stosuje się jako zbrojenie laminatu i w tej postaci (laminat) służy jako wzmocnienie konstrukcji lub sama konstrukcja. Naklejenie na CA, będzie niemal równie skuteczne co wzmocnienie tasiemką od ściągania gaci, z pasmanterii. Swoją drogą, masz ciekawe podejście, kupować z nudów, co się da, i dopiero wtedy się zastanawiać co się nada, a co nie... :wink: Jesteś może dziewczyną, która się kamufluje w samczym gronie? :twisted: :devil: A tak ogólnie, to :szukaj: się może popsuło? :wink:
10000Hz Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2009 licytowałem (20 zł za 100 metrów bieżących ) coś co w moim przekonaniu mogłoby sie przydać :roll: a gdyby dziewczyny wyglądały jak ja tzn: 120 kg przy 185 cm wzrostu (zostało po treningach ) , z nieogoloną facjatą , to gatunek ludzki przestałby istnieć kilkanaście tysięcy lat temu :faja: natomiast "szukaj" działa - mój błąd przyznaje się bez bicia :?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.