modelpiotrek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Pewnego letniego dnia ... zapraszam do oglądnięcia,zawsze to coś w te zimne nie lotne dni Wspólny lot oraz jak kto woli na Youtube ale niestety bez dzwięku bo mi obcieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 dwie pasje ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Jakże piękne pasje na wiosnę szykuje się lepszy film , mianowicie kolega bedzie na PPG miał kamerkę ja na Jantarze oraz dodatkowo z ziemi hmm ciekawe co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 a ja moge przyszykować jeszcze lepszy Ja z kamerą i radiem RC na ppgg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Koniecznie Marcin musimy znowu wspólnie polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 no coś trzeba w tym kierunku zrobić Obserwuje teraz pogode może jakiś wypad na zbocze się zorganizuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 No wiesz na Ochodzitej jeszcze śniegu nie ma:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 a wiatr jest ?? Ale teraz wyliczając : - na południu lataliśmy - na północy lataliśmy To teraz wschód czy zachód ?? a może centrum ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Wiatr będzie to raz dwa w centrum nie możemy latać bo hmm nie ma gdzie i Ty o tym dobrze wiesz hehehee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 to E czy W ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 teraz S a w lato N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.