modelpiotrek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Pewnego letniego dnia ... zapraszam do oglądnięcia,zawsze to coś w te zimne nie lotne dni Wspólny lot oraz jak kto woli na Youtube ale niestety bez dzwięku bo mi obcieli
modelpiotrek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 Jakże piękne pasje na wiosnę szykuje się lepszy film , mianowicie kolega bedzie na PPG miał kamerkę ja na Jantarze oraz dodatkowo z ziemi hmm ciekawe co z tego wyjdzie
motyl Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 a ja moge przyszykować jeszcze lepszy Ja z kamerą i radiem RC na ppgg
modelpiotrek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 Koniecznie Marcin musimy znowu wspólnie polatać
motyl Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 no coś trzeba w tym kierunku zrobić Obserwuje teraz pogode może jakiś wypad na zbocze się zorganizuje
modelpiotrek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2009 No wiesz na Ochodzitej jeszcze śniegu nie ma:)
motyl Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 a wiatr jest ?? Ale teraz wyliczając : - na południu lataliśmy - na północy lataliśmy To teraz wschód czy zachód ?? a może centrum ??
modelpiotrek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2009 Wiatr będzie to raz dwa w centrum nie możemy latać bo hmm nie ma gdzie i Ty o tym dobrze wiesz hehehee
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.