modelpiotrek Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Pewnego letniego dnia ... zapraszam do oglądnięcia,zawsze to coś w te zimne nie lotne dni Wspólny lot oraz jak kto woli na Youtube ale niestety bez dzwięku bo mi obcieli
modelpiotrek Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Jakże piękne pasje na wiosnę szykuje się lepszy film , mianowicie kolega bedzie na PPG miał kamerkę ja na Jantarze oraz dodatkowo z ziemi hmm ciekawe co z tego wyjdzie
motyl Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 a ja moge przyszykować jeszcze lepszy Ja z kamerą i radiem RC na ppgg
modelpiotrek Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Koniecznie Marcin musimy znowu wspólnie polatać
motyl Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 no coś trzeba w tym kierunku zrobić Obserwuje teraz pogode może jakiś wypad na zbocze się zorganizuje
modelpiotrek Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 No wiesz na Ochodzitej jeszcze śniegu nie ma:)
motyl Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 a wiatr jest ?? Ale teraz wyliczając : - na południu lataliśmy - na północy lataliśmy To teraz wschód czy zachód ?? a może centrum ??
modelpiotrek Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Wiatr będzie to raz dwa w centrum nie możemy latać bo hmm nie ma gdzie i Ty o tym dobrze wiesz hehehee
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.