JarekF Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Wielkie dzięki za opinie. Tak właśnie myślałem że to jakaś tandeta Więc zdecydowałem się jak na początek na ten nadajnik: Link Na początek powinien mi wystarczyć a że nie posiadam zbyt dużych funduszy to i cena jest akurat Do tego ten odbiornik: Link No w takim przypadku to na Twoim miejscu jednak wybrałbym 2,4 Ghz z Hobby Kinga zamiast tej E Sky. Radyjko już w nowej generacji bezzakłóceniowej i bezkwarcowej. Za 30$ dostaniesz czterokanałowe razem z odbiornikiem.
pechoo Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Jeżeli bedę miał możliwość zrobienia zakupów na HK to napewno tam zrobię zakupy. Lecz jak narazie takiej mozliwości nie mam Ale jeśli sie owa natrafi to bedzie super
robroy67 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 A to widziałeś? http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=22715
pechoo Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Na tą chwilę nie mam tyle kasy Ale na początek wolał bym coś tańszego bo dopiero buduje swój pierwszy model 8)
jary14 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Proszę Cie..... :szukaj!: :szukaj!: :szukaj: :szukaj: :szukaj!: :szukaj: :ban: Edit: Mam dzisiaj jakiś dzień dobroci: :shock: :shock: :shock: Ja Cie... :shock: :shock: :shock: Wiesz... to pytanie było zadawane 1500x na forum, a odpowiedzi było przynajmniej tyle samo...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.