mazur Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam. Otrzymałem kody od hobbycity. Gdzie się wkleja te kody przy zakupie i jakie są z tego profity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 A możesz nam te kody podać?... No co, pożartować nie można? Gdzie się wkleja te kody przy zakupieKod wpisujesz w czasie finalizacji zakupu. Po skompletowaniu koszyka klikasz "Buy now", pojawia się strona weryfikacji danych wysyłkowych, a po ich zatwierdzeniu pojawia się strona "Shipping and Payment details", gdzie wybierasz m.in. rodzaj wysyłki oraz masz interesujące cię okienko do wpisania kodu, oznaczone "Discount/coupon code". jakie są z tego profitySą to zapewne kody rabatowe - będzie taniej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 A możesz nam te kody podać?... No co, pożartować nie można? Są to zapewne kody rabatowe - będzie taniej . Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 A co zrobiłeś żeby otrzymać te kody? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Musisz zrobic zdjęcia, bez tego nikt Ci nie pomoże. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 A co zrobiłeś żeby otrzymać te kody? Pozdrawiam! Sami przysłali. Poza tym gdy wystawiasz recenzję dla kupionego produktu pokazuje się kod bardzo podobny do otrzymanego. Dopatrzyłem się tego wczoraj jak mnie podkusiło, żeby wystawić recenzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Poprostu dostałeś od nich kody na maila? Jeśli tak, to po którym mniej więcej zamówieniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ja też dostałem u nich koda prom. ,a tylko raz zamawiałem. Trzeba kupować towary z punktami i te punkty zamieniasz na bonus. Jeżeli się myle to poprawcie mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikasiak Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Wystawiasz recenzę zakupionego wcześniej towaru i dostajesz kod rabatowy na następne zakupy o wartości około 1% wartości przyszłych zakupów. Aby dostać kod rabatowy komentarz wystawiasz z okienka produktu. Pojawi się on na samym dole okna. Oprócz tego zbierasz bonus punkty które później możesz zamienić na rabat przy zakupie. 1pkt = 1$ (1pkt dostajesz za zakup o wartości 100$ itd.) Punkty mnożna zbierać również za wystawione komentarze zakupionego towaru w ustawieniach swojego konta w opcji Product Reviews. Tutaj jeden komentarz = 0,01$. Ot cała tajemnica kodów i punktów rabatowych HK. Może komuś się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.