leszek504b Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 WESOŁYCH ŚWIĄT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Nienawidzę świąt. Są okropne, sztuczne i cała rodzina nagle bardzo się lubi i wszyscy udają, że interesuje ich co tam nowego u cioci Krysi. W radiu ciągle to last kristmas a Mikołaj tak naprawdę nie istnieje. Poza tym jest zimno... Wesołych świąt. Od dawien dawna pierwszy raz wszystko co mówi rabbit, potwierdzam :mrgreen: Nic gorszego już być nie może... [ewentualnie sylwester z TVP 2 bądź 1 ] Również życzę wesołych świat. Tylko pytanie, kto to wymyślił? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Tylko pytanie, kto to wymyślił? :roll:Ci, którzy nam (podobno) dobrze życzą :devil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 zgadzam sie z Wami ze Swieta moga sie nie podobac jezeli : 1. w odwiedziny do Cioci idziesz w przyciasnawym garniturku... 2. z nieba wali deszcz zamiast puszystego sniegu ... 3. pod choinke dostajesz ,skarpetki i jednokolorowy gryzacy szalik... 4. z "imprezki" u Cioci wracasz pelnym autobusem... 5.a w drugie Swieto leb Ci rozwala po kosztowaniu Ciocinnej lepkiej nalewki... .......to takie Swieta sa rzeczywiscie do ...bani oczywiscie mozna to zmienic ...nigdzie nie wychodzac , robiac sobie samemu prezenty i popijajac Aloolo + Cola patrzec na DVD w wygodnym dresiku.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 a Mikołaj tak naprawdę nie istnieje. Jak to nie istnieje? :shock: T_T T_T To w takim razie kto za mnie pisze? :twisted: a i oczywiście Kevin sam w domu/Nowym Jorku Że już nie wspomnę o "Sami Swoi" i "Jak rozpętałem II wojnę światową". :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Dopisywać się do życzeń i nie narzekać na komercyjne święta. Teraz wszystko takie jest :evil:No więc ja też bardzo lubię święta :mrgreen: jest to dla mnie szczególny okres.Gdy nadchodzą cieszę się że gdy już miną będzie można iść do sklepu i po rozsądnych cenach kupić to za co "świętujący" tłum jeszcze kilka dni temu płacił nawet 70% więcej :twisted: A więc wesołych świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 No więc ja też bardzo lubię święta :mrgreen: jest to dla mnie szczególny okres.Gdy nadchodzą cieszę się że gdy już miną będzie można iść do sklepu i po rozsądnych cenach kupić to za co "świętujący" tłum jeszcze kilka dni temu płacił nawet 70% więcej A więc wesołych świąt A więc wesołych "po świętach" :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 O dzięki zawsze marzyłem żeby ktoś w końcu złożył mi takie życzenia :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Wypada mi dodać jeszcze, że życzę Ci udanych łowów :devil: :rotfl: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Lejesz miód na moje serce :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Coś Ty, to wazelina... :mrgreen: :devil: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 No święta idą przecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Niech tam... Skoro święta idą to umówmy się, że to jest miód :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Kolko wzajemnej adoracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 A ja tam lubie swieta. Co roku biore urlop (juz mi sie zaczal), wracam do pracy 4go stycznia. A teraz mozecie mnie nienawidzić :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ja mam wolne od 23go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ja mam wolne od 23go ja wlasciwie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Już coraz bliżej... Wesołych Świąt ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ja mam wolne od 23go ja wlasciwie też U mnie podobnie :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 a ja za 10 dni pozycze wesolych swiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.