halabala83 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 swieta to teraz lipa . wszystko ustawione na komercje . jedyne co w tym jest fajnego to to ze mozna miec wolne . zjesc sie nie da wiecej niz normalnie . a ci co próbuja laduja na intensywnej z rura w d.. lub w gardle . wszyscy staraja sie byc mili na siłe . i trzeba tolerowac rodzine która wpada sie najesc na krzywy ryj i opróznic barek . :twisted: to nie to co było kiedys . ale i tak WESOŁYCH ŚWIĄT wszystkim zycze . jak by ktos chciał sprawic ze zmienie poglad i chciał wysłac cos pod choinke (sztuczna) blee , to na priv po adres zapraszam :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 A ja zapomnialem czemu jeszcze swieta sa fajne, Szklana Pulapka leci!! A nawet jak nie leci to mam wszystkie czesci w hd i zawsze w swieta jedynke sobie strzele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Gdyby nie prezenty i wolne byłyby nie do wytrzymania.Atmosfera przedświąteczna doprowadza mnie do szału. Od lat namawiam żonę by wyjechać gdzieś na gotowe ale ona widocznie lubi to całe zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halabala83 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 to znaczy ze ma swira na punkcie swiat tak samo jak moja :mrgreen: ach te kobiety :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 http://www.mikolajniemaszans.pl/index.php?guid=dba97207d136ec7d7d04baf8e47e394a :jupi: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halabala83 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 no co wy nikt sie w mikołaja nie chce pobawic ???? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Kiedyś lubiłem święta, potem w wieku 16-19lat nie lubiłem z pwodu sztucznej atmosfery. Teraz jak jestem na studiach, leżę chory w łóżku i kolokwia z poprawkami mi się napiętrzają to z przyjemnością poleżę sobie na kanapie w ciepłym domku przy choince Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek504b Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Otóż to :!: Mam dokładnie to samo. Mam już dosyć tej Warszawy, chętnie pojadę sobie do domu. Oby jak najwięcej było takich świąt :ble: :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Mam już dosyć tej Warszawy, chętnie pojadę sobie do domu.I nie wracaj! :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 AAAA!! Warszawiacy kontra Radom! fajt! :mrgreen: Ale temat jest ciekawy ;] ktoś wbija do stolicowa i psioczy na nie ;] to po co sie tam wybirał? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 I nie wracaj! :evil: :mrgreen: :wink: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek504b Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Warszawiacy kontra Radom! :?: :?: Radom :?: :?: I nie wracaj! :evil:Niestety nie ma dobrej wiadomości :? Będę musiał wrócić :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 no co wy nikt sie w mikołaja nie chce pobawic ???? :mrgreen: Ja się bawię. Już od dziecka. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Tak zapraszam wszystkich na święta do RADOMIA, pakujcie rodzinę i przyjeżdżajcie ZAPRASZAM :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 To ja przyjeżdżam bo w tym roku u mnie świąt nie ma mamusia do pracy idzie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Będziesz miał wolny dom aby poszaleć Yak'iem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Żeby tak jeszcze paczka doszła z HC... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 A kiedy zamawiałeś? mamusia do pracy idzie :/ No Pawle....17 lat jak nic, a nawet śledzika z cytrynką nie przyrządzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Jajecznice... ale to nie wchodzi w skład 12 potraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.