Piotrek_F3J Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Na początku chciał bym serdecznie podziękować Tomkowi ze dostałem ten model od niego za free tu bede przedstawiał moje składanie tej cessny postaram sie nadrabiać tez fotkami jesli beda to słabej jakości :/ bo robione z komórki :/ to co na fotkach zrobiłem w więcej niz 1godz,prawie 2 godz poświęciłem na obejrzenie elemętów modelu i marzenia :rotfl: co tu duzo gadać , fotki modelu w aktualnym stanie na razie mało fotek i brzydkie ale później bedą lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Taki OT mały: Piotrek żeby fotki wyszły ładniej rozłóż biały karton na karton model i oświetl to lampką (taką uczniowską biurkową) jeśli tylko masz możliwość. Powinno być lepiej. Życzę powodzenia w budowie, sam się za nie długo zabieram za Cessne... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Fotkami się nie przejmuj.nie wszyscy muszą mieć Canona s400 czy nikona D50. Ale trochę światła faktycznie poprawiło by jakość zdjęć. Poza tym najważniejsze że prace ostro posuwają się do przodu i tak trzymać. Przy okazji cessn trochę się rozeszło a tu tylko 1 opis .Mam nadzieję że to się poprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Canona s400 to jakas lipa Jak CANON to albo 10D albo 1D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Jak CANON to albo 10D albo 1D ee tam bez przesady ja mam eos 300d i jakos zdjecia Łosia sie podobaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Podobały ? Chyba Artur żartujesz ? To najpiękniejsze zdjęcia moich modeli jakie kiedykolwiek i ktokolwiek wykonał! Widać nie sprzęt a obsługa decyduje o jakości zdjęcia Ty wiesz Artur o czym piszę!!! :oops: :oops: :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 schodze na watek poboczny ale mysle ze roznice miedzy canonem 300d a 1d lub 10d sa zauwazalne przez profesjonalistow natomiast dla zwyklego nawet zaawansowanego pstrykacza taki sprezet daje wystarczajace mozliwosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Obiecam ze następne fotki bedą o wiele lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 No "mlody" Co tak sie ociagasz z ta Cessna co ?? Jak postepy ?? (pytam na forum aby Ciebie inni popedzili bo ja chyba straciem autorytet aby Ciebie popedzac ;D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 moja ma sie dobrze , narazie wkleiłem zawiaski a ty sie co tak ociągasz???zaczołes o wiele wczesniej i masz o wiele wiecej i jakos jeszcze nie skączona :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Lato bylo to sie nie robilo a teraz prace znowu trwaja - skrzydla juz do kupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Jaka jest rozpiętość tego modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 jezeli dobrze pamietam co ok metra..metr z groszami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Witam A więc cessna jest już na ukończeniu Pozostało wkleić natarcie w skrzydle i po doklejać niektóre części i można oklejać a planuje okleić ją tak; http://forumrc.alexba.eu/users/gordon/1k.jpg tylko że zamiast niebieskiego dać czerwony no ale na razie niestety model będzie musiał jeszcze poczekać bo muszę uzbierać 250zł na duperelki do modelu.... SPALINOWEGO którego robie na modelarni :twisted: Foty: PS.Mam nadzieje ze sie Tomek ucieszy 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 :devil: :mrgreen: ;D :lol2: Cieszę się bardzo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.