Rob Mc Fly Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Jak przyślą Ci trzeci to go potraktuj zasilaczem stabilizowanym- może przedłuży mu to żywota :roll: . Oj, nie masz Ty szczęścia do tych zabawek :wink: jak tylko włączysz to od razu wysiadają . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 trzeciego już nie bedzie jutro dzwonię o zwrot kasy ! teraz mam w domu dwa spalone i 200PLN u dostawcy dla zainteresowanych to ten http://www.allegro.pl/item831049281_telewizor_lcd_samochodowy_5_cali_nowy_fv_gw.html znalazłem bliżej mnie takie, róznią się tylko obudową http://www.allegro.pl/item846050759_hurt_okazja_tv_prawie_8cal_gry_5s_matryca_sharp.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 a co z goglami ? nie dadza rady ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 pewnie dałyby radę ale cena !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 na przyklad takie cosik http://uk.ebid.net/perl/auction.cgi?mo=auction&auction=8652286&from=googlebase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 mammuth 100F = 450PLN za tyle kupisz dobry monitor http://www.nowyelektronik.pl/searchsklep.php?mode=szukanie&kategoria_szuk=CAR%20AUDIO%20VIDEO&naz=LCD&opisy= a takie google trzeba by przerabiać na wtyk AV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Tak myslalem, ze jak biegasz po drabinach to byloby Ci wygodniej I pewnie nawet by dzialaly poza tym moglbys uzywac do FPV - glowny powod dla ktorego ja bym kupil - zona by nie mogla marudzic - kochanie to do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Ja używam takiego monitorka i jest nie do zabicia http://www.dipol.com.pl/monitor_serwisowy_lcd_3_5_mig-29_M3104.htm Cena nie mała ale jak chcesz mieć sprzęt który Ci posłuży to kup właśnie taki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Niezły wypas- taki rozrośnięty "wszystkomający" zegarek na rękę :roll: :devil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Hi, hi, taki Schwanzenegger monitorków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Z ciekawosci. Poszukuje kamerki (taniutkiej) oraz czegos do nagrywania obrazu (taniutkie) Problem. Ktos notorycznie wrzuca mi smieci do mojego kosza przed moim "rancho" - problem w tym, ze przepelnienie grozi otrzymaniem mandatu ... Jakies sugestie koledzy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 kamera + karta video do kompa , kamera ok 100-200PLN , karta nie wiem trzeba by poszukać zamiast tego napisz do niego list i przykej na śmietnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Wole zaniesc mu smieci pod drzwi w towarzystwie policji ... Razem z dowodem winy ... A kamerka sie przyda na pozniej jakby chcial mi samochod gwozdziem stuningowac ... mam podejrzenia kto to robi ale chce miec dowod . A takie cos ? http://cgi.ebay.co.uk/New-wireless-spy-color-audio-Camera-System-adapters_W0QQitemZ120505053040QQcmdZViewItemQQptZUK_CCTV?hash=item1c0ea92f70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Może ta popularna na naszym forum Bubble Gum Cam wystarczyłaby? Kosztuje grosze, a chyba może być aktywowana ruchem - i nie szkoda, jak zginie albo się popsuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Szybko przekopalem jeden z podrzuconych workow - znalazlem list z ich adresem .... I niech mi ktos teraz powie jak mam lubic Pakistanow - p&%$^* brudasy :evil: :x Nie dosc ze ich dzieciaki mi wrzucaja do ogrodka opakowania po czipsach to jeszcze to syfiarze :x :x :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 ta polak to rasista od urodzenia, a jak pozna inne narodowości to rasista z przekonania przynajmniej ja ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 I niech mi ktos teraz powie jak mam lubic Pakistanow - p&%$^* brudasy :evil: :x Popełniasz klasyczny, durny błąd generalizacji. Z racji miejsca zamieszkania mnie podpadają Polacy - brudasy, syfiarze, buraki... Mogę wyodrębnić i generalizować tak dla niskich, wysokich, łysych, grubych... Są ludzie i taborety - niezależnie od koloru skóry, wyznania i czy preferencji seksualnych. Rasizm jest klasycznym dowodem upośledzenia umysłu :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Doswiadczenia 4 lat przykro mi . Pracowalem z nimi, mieszkaja wokolo mnie - jak jeszcze brudza u siebie to ich sprawa ale to juz przegiecie... Dodam, ze mamy obowiazkowa segregacje smieci - do mnie wrzucili sterte papierow, a swoj kosz na papier maja pusty. Jeszcze gdyby oni wszyscy byli tak tolerancyjni jak Polacy cy Anglicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.