tomson Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Witam Dzisiaj latając sobie wprowadziłem swojego RWD w korkociąg, jest to jedna z nielicznych ewolucji którą mogę wykonać bez lotek i przy takim wzniosie Zawsze robiąc ten numer w końcowej fazie nad ziemią puszczałem drążek i zaciągałem do siebie i model pięknie wychodził na prostą Dzisiaj ten numer się nie udał poprostu (chyba) zabrakło strumienia zaśmigłowego i model nie zareagował wcale, na włączenie silnika było za późno kadłub pękł w dwóch miejscach i wystarczy posmarować klejem i wyprostować go aby odzyskał profil Wręgę silnikową muszę wykonać nową Złamałem również śmigło Całkiem małe straty jak na tak pożądnego kreta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Byłem ale tego momentu nie widziałem Usłyszałem tyko trzask Byliśmy zajęci oglądaniem mojego ptaszka, którego powoli zaczynam składać. Serwa zamówione, prace rozpoczęte Co do korka, to po prostu niewiedza jak wykorzystać śmigło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Z drugiej strony cóż za wiedza modelarska. Ja swój pierwszy korek musiałem długo się uczyć i tak nie za bardzo wyszedł Okazało się że funflay-e nie za bardzo korkują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maybach Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 No no ale pieknie rozbity... prawie jak mój Zefir Ja sie dopiero ucze i nie w głowie mi takie latanie Pozdrawiam i zycze udanych lotów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.