qba Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 ale to to ne to ;] licznik na głownej tak działa, Twoj licznik to twój licznik ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 przecież muszę być na bieżąco, gdy kłócę się z Barlu albo Malkerem w SNa razie masz spokój bo jakimś cudem mam zablokowane SB przez Admina :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek504b Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Co takiego tam pisałeś, że Cię admin zbanował :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Twoj licznik to twój licznik ;]Tak jest! To mój licznik i ja dbam o jego prawidłowy rozwój! ;-) Na razie masz spokój bo jakimś cudem mam zablokowane SB przez Admina :cry:Trudno, pokłócę się z kimś innym ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Ze mna, ze mna !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Trudno, pokłócę się z kimś innym ;-) Kwestia natury xD Jak ktoś jest kłótliwy, to nic nie da rady zrobić :P Jak coś i to ja służę pomocą :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Ładziu, jak to jest Twoja stopka, albo nawet Meloowa, to ja jestem chińska cesarzowa. Z warkoczem. I dziewica :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 to ja jestem chińska cesarzowa. Z warkoczem. I dziewica Patrząc po awatar to wszystko się zgadza. :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 ...ach dziękuję, nader Pan łaskawy :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 O kurcze Ładziu kiedy mi zrobiłeś tą fotkę, bo nie pamiętam ? PS. Po porównaniu stopki mojej (real) z tą stopką z fotki, niestety Ładziu ale stwierdzam że aż tak pięknej stopki to ja już nie mam i jest to jakiś blef ze strony kolegi oraz jawne wprowadzanie innych w błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ziomky, ja sobie pozwalam przenieść ten temat do HajdParku, bo nie zniese ju, nie zniese... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Formalinista ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Może i jestem formalina A mogłem zamknąć ten temat... człowiek uczy się całe życie :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ta stopa z tym pryszczem na prawej kostce zewnętrznej to Ładzaka? Uuuu, jaki wstyd, dobrze jest zadbac o nóżk,i od czasu do czasu. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 No dzie moja! Ja się stopkami nie chwaliłem A mogłem zamknąć ten temat...Jestem wielkim przeciwnikiem zamykania tematów, chyba że zaistnieją szczególnie istotne powody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.