Marcin Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Przedstawiam dwa filmy autorstwa kumpla z latania na zboczu w Czechach 29.11.2009. 1. model DG 800s 3,75m rozp: 2. model MDM FOX 4.1m rozp: Filmiki nie są najlepszej jakości, ponieważ były nagrywane telefonem, ale jak na telefon to i tak jest nieźle, Mam nadzieję, że Wam się spodobają. Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Podobało się i to bardzo, a zwłaszcza po wyrzucie modelu piękne wznoszenie, aż się wierzyć nie chce, jak dla mnie to super i tym sposobem coraz bardziej skłaniam się ku szybowcom ale nie powiem że nie lubię spalinówek :wink: , wręcz je kocham lecz latanie na zboczu coraz bardziej mnie przyciąga choćby przez takie filmiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.