Senior Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 OK- jeszcze raz witam Szanowne Zgromadzenie. Przyjmujecie mnie do swojego grona :? :?:
mammuth Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Witaj - jasne, ze tak A moze w paru slowach cos wiecej o sobie? Czym i jak dlugo latasz i takie tam inne
Osa Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 A moze w paru slowach cos wiecej o sobie? Czym i jak dlugo latasz i takie tam inne Tak, tak bardzo prosimy.
Senior Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Bardzo dziękuję za dobre słowo i miłe przywitanie - a imię moje to Ryszard . Modele buduję i latam...chyba od ery węgla...już tyle lat "choruję na tą przypadłowść" :oops: . Preferuje głównie klasę F3A. Ostatnio zbudowany i szczęśliwie oblatany to piękny model Su-31 ze stajni Black Horsa z Saito 180. W sumie było już ich sporo. :shock: Niektóre "poległy" na lotnisku z fantazją, inne wiernie służą do dziś, a i coś kolejnego jest w budowie na nowy sezon (np. Zlin 50LS i Meserschmitt Me-109 G). Godny uwagi jest rónież w moim hangarze Pitts Specjal S-2 - zbudowany wg. palnów od podstaw - piękna sztuka. Totalnie owładnięty przestrzenią powietrzną zająłem się ostanio również...pędziwiatrami-elektrykami. Śmigłowce to nowe wyzwanie, oczywiście bez rozwodu ze skrzydłami. Jeżeli mogę, to zapraszam na moją stronę www choć jest ona jeszcze w budowie. W najbliższym czasie będą tam również filmowe migawi z lotniska ( w tym oblot Su-31 i nasze lotniskowe spotkania).
Osa Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Jako, że regulaminowi stało się zadość i nasza ciekawość została zaspokojona,( o tak, nawet bardzo!) bardzo mi miło powitać Cię w naszym gronie. Życzę miłych chwil na forum.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.