Senior Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 OK- jeszcze raz witam Szanowne Zgromadzenie. Przyjmujecie mnie do swojego grona :? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Witaj - jasne, ze tak A moze w paru slowach cos wiecej o sobie? Czym i jak dlugo latasz i takie tam inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 A moze w paru slowach cos wiecej o sobie? Czym i jak dlugo latasz i takie tam inne Tak, tak bardzo prosimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senior Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Bardzo dziękuję za dobre słowo i miłe przywitanie - a imię moje to Ryszard . Modele buduję i latam...chyba od ery węgla...już tyle lat "choruję na tą przypadłowść" :oops: . Preferuje głównie klasę F3A. Ostatnio zbudowany i szczęśliwie oblatany to piękny model Su-31 ze stajni Black Horsa z Saito 180. W sumie było już ich sporo. :shock: Niektóre "poległy" na lotnisku z fantazją, inne wiernie służą do dziś, a i coś kolejnego jest w budowie na nowy sezon (np. Zlin 50LS i Meserschmitt Me-109 G). Godny uwagi jest rónież w moim hangarze Pitts Specjal S-2 - zbudowany wg. palnów od podstaw - piękna sztuka. Totalnie owładnięty przestrzenią powietrzną zająłem się ostanio również...pędziwiatrami-elektrykami. Śmigłowce to nowe wyzwanie, oczywiście bez rozwodu ze skrzydłami. Jeżeli mogę, to zapraszam na moją stronę www choć jest ona jeszcze w budowie. W najbliższym czasie będą tam również filmowe migawi z lotniska ( w tym oblot Su-31 i nasze lotniskowe spotkania). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Jako, że regulaminowi stało się zadość i nasza ciekawość została zaspokojona,( o tak, nawet bardzo!) bardzo mi miło powitać Cię w naszym gronie. Życzę miłych chwil na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.