Gość horn3t Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Pierwszy ASW15 rozbity z przyczyn technicznych, poniżej oblatywanie drugiego modelu ASW15. http://www.youtube.com/watch?v=QwbHlHh5cA4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Witam No to moje gratulacje. Ładny spokojny lot i bardzo dobre lądowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniol2005 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Gratulacje. Ja odświeżałem moją zabawę z modelarstwem właśnie tym modelem. To jest model któremu jak się nie przeszkadza to sam leci. Życzę tylu lądowań co startów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Gratulacje. Ja odświeżałem moją zabawę z modelarstwem właśnie tym modelem. To jest model któremu jak się nie przeszkadza to sam leci. Życzę tylu lądowań co startów. Ja też ponownie zacząłem od ASW15 i racja lata wspaniale:) dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.