Piotrek2136 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Pomóż Głodującym Dzieciom! Cala akcja polega na tym ze: Wchodzicie w link : http://www.pajacyk.pl i klikacie na brzuszek pajacyka. Dzięki temu macie na swoim koncie 30 groszy Nastepnie Wchodzicie w link: http://www.okruszek.org.pl i klikacie na chleb Dzięki temu do waszego konta dochodzi kolejne 30 groszy Masz juz 60 groszy Nastepnie Wchodzicie w link: www.habitat.pl klikacie w zielona animacje na samej gorze strony "wesprzyj nas". W ten sposób twoje konto będzie posiadać już 40 groszy więcej Nastepnie klikacie w ten link : www.sadzimynadzieje.pl klikacie w pasku na "zasadz zonkila" .. potem wybieracie kwiat .. wpisujecie imie i dajecie "wyslij" sponsor placi 1 zloty za klikniecie na tej stronie .. Nastepnie klikacie w ten link : www.marzenia.bphtfi.pl klikacie na biala kartke przywieszona na balonikach 1 zloty wiecej bez zadnego wysilku. W sumie masz 3 złote dzięki którym pomogłeś kilku osobom ta liczbę wpisujesz w poście ponizej dodając sumę nad tobą czyli jeżeli osoba w poprzednim poście napisała że zebraliśmy 3zł to musisz do tej kwoty dodać swoje 3zł i napisać 6zł gdy w poprzednim pości było napisane 60zł to w swoim poście piszemy 53zł tak aby wiedzieć ile udało się nam uzbierać... Jeżeli połowa z zarejestrowanych użytkowników naciśnie na powyższe linki uda się nam uzbierać 6729zł Na innych forach liczby dochodziły do kilku tysięcy... ile my damy rade uzbierać ? Jeśli masz zamiar tylko wpisywać tu tylko swój post z liczba nie klikając w link to odpuść sobie od razu bo nie potrzebujemy osób które tylko nabijają posty choc macie tu temat w którym możecie je nabić z pożytkiem dla innych.
ertman_176 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Niech bedzie ze i ja dodam swoje 3 zlote chociaz nei wiem jak jest z wykonalnoscia tych reklam 24pln
darek_op Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Dorzuciłem i ja "swoje" 3 zł Mamy 42zł. :rotfl:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.