ertman_176 Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Witam Podczas rozmowy z młodym modelarzem doszło do takiej wymiany zdań [czarne moje, czerwone 15latka]: Nie no,ale jakie ludziom żarty można robic heli r/c. Ja np. Straszyłem kolegów, sprzątaczkę. Np. Kolega z koleżanką są u mnie, niedawno. Zaczyna się coś dziac, wyjmuję lamę, podlatuję do niego i mówię coś takiego "Spokój, albo wykastruję Cię tym heli!" podstaw bhp nie zachowujesz Wiem Wiesz jakie sa koszty/konsekwencje trafienia czlowieka takim modelem o ile pociagnie sprawe dalej ? To nie zabawka, przy najmniejszym kontakcie z ciałem może wywołac głębokie rany. Wiem, jestem dobrym pilotem i to mi się nie zdarza pała ... Chociaż ostatnio mam pecha. Kurde, nawet kret zaliczyłem Słowakom z holem też tak sie wydawalo, Węgrom tez jak wpadali 15kg modelem w publike ... Uszkodzili kogoś? Szpilka od holu zabiła 18latka a Węgrzy zabili dwie osoby ... Dalej przypominac sobie ?? O kur.. Nie musisz. Ja latam przy swojej twarzy i wiem co jest bezpieczne Powiem tyle aby wyrazić wszystko ... :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest slawekmod Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 To Niemcowi uciekł pitts na Węgrzech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.