Skocz do zawartości

Mini Yak 55 v 2

sak122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

udowodnie wszystkim na tym forum ze ten model będzie latać i to zaje**ście.....

Od Rob Mc Fly

Wyedytuj treść tego posta. Zdania zaczynaj od dużej litery.

A to słówko z gwiazdkami zastąp innym.

Zegar tyka....

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

uważam że macie troche racji, ale nie byłbym modelarzem gdybym teraz dał sie sprowokować i pożucic dalsze prace, także decyzji nie zmienie i model ukończe:)

Opublikowano

No to ukończ go jako figurkę do postawienia na półce, bo robisz bardzo staranną robotę poza malowaniem kredkami i kup sobie coś z epp, nauczysz się latać... Ja mam 12 lat i też miałem na początku takie pomysły (czytaj - głupie). Do tego wróć za jakiś rok, robiąc wszystko od nowa, albo jeśli dostajesz jeszcze prezenty pod choinkę poproś rodziców o coś z firmy parkzone... wyjdzie Ci to na zdrowie.

Opublikowano

Alez cudowny Gee Bee V3 :rotfl:

Kolega sie ostro stara a Wszyscy mu dokuczaja nie wiem dlaczego...

Widac przeciez ze model miód malinka i niczego mu nie brak....

Proponuje tylko zmienic nazwe modelu i jak najszybciej ukonczyc tego jakze przecudnego Gee Bee V3 i pokazac swiatu co ten piekny okaz potrafi :rotfl:

A tak powaznie - Chlopie nawet 12latek sie smieje. Bardzo prosimy nie kalecz modelarstwa przeciez to takie piekne hobby. Wstydu oszczęzdz i zostaw tego Gee Bee w spokoju....Litosci

Opublikowano

Z tego może być stylowa trumna nic więcej, to nie poleci chyba, że wyrzucisz przez okno.

PS chyba jesteśmy wszyscy w programie usterka, bo to nie może dziać sie na poważnie

Opublikowano

No. Poużywaliście sobie już? Gratuluję!!

Temat zamykam bo niektórych widocznie ponosi... Autor jak będzie miał coś do dodania to do mnie napisze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.