Patryk Sokol Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Witam! Miałem wczoraj okazję składać dla kolegi takie oto maleństwo: Czyli dosyć popularnego na zachodzie Flinga produkcji Great Planes. Za tą cenę to naprawdę jestem pod wrażeniem jakości wykonania. Wszystkie części do siebie idealnie pasowały, materiały są dobrej jakości, jest zrobiony naprawdę lekko i mocno W zasadzie jedyne zastrzeżenie co do zestawu można mieć do linek, które są nieco rozciągliwe. W tym modelu jestem przekonany, że dadzą rady, ale do DLG bym ich nie zastosował. Jak na razie jestem tym maleństwem zachwycony, jak będzie tak latał jak wygląda to będzie naprawdę rewelacyjną propozycją dla początkujących i tych szukających modelu do relaksu. A za 11-12h przyjdzie czas na jego oblot, trzymajcie kciuki za jego pilota (Michu, to o Tobie :wink: ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_94 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Ale fajny Fling Ciekawe kogo :> Ciekawe jak to będzie latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arki Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 bardzo ładny i czekam na relacje z oblotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Śpieszę donieść, że model lata bardzo ładnie Można nim ciasno krążyć, ma malutki opadanie i jest bardzo przyjemny w pilotażu Michu będzie miał z niego pożytek Naprawdę można ten model szczerze polecić. ps. Hol dorównuje jakością modelowi, świetnie daje rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.