mario70 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Witam ! Po 3 tygodniach oczekiwania pojawiła się paczuszka z HobbyKing. Model zapakowany bardzo starannie, nic nie miało prawa się uszkodzić. Wykonanie bardzo przyzwoite. Jedynie można mieć małe zastrzeżenia co do oklejenia, ale to chyba normalne w tego typu zestawach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ładny model. Jakie wyposażenie zamontujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario70 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Regulator i silnik jak poniżej: Zasilanie to lipol 3S 2250. No i sterowanie to 4 serwa Hitec HS-81 + odbiornik Spektrum AR500. Zakupiłem również 3 różne wielkości śmigieł: 9x6, 10x5, 11x5,5. Jest to mój pierwszy elektryk więc nie do końca jestem pewien, które będzie najbardziej odpowiednie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario70 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 No i skończony :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Do tego silnika co masz 10x5 powinno być odpowiednie. P.S Składanie tego modelu zajęło Ci tak dużo czasu, że już nawet go nie mają w sprzedaży. A chciałem sprawdzić jaką wagę do lotu przewidują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario70 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 720g - bez silnika i baterii. Ja niestety nie mam wagi i nie mogę na razie podać ostatecznej wagi. A w ofercie jest tylko, że stan 0. Ale to u nich normalne. Za chwilę pojawi się i będzie dostępny przez kilka dni. Link do sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario70 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Parę fotek z oblotu: link do strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.