Piotrek2136 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Jak widać niektórzy i w noc sylwestrową mają zamiar latać więc poćwiczyć trzeba http://www.youtube.com/watch?v=sh10v52DBLM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 :shock: :shock: Skubańce ale sobie postrzelali.. i ta kamerka :shock: . Chciałbym tam być :) :mrgreen: 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Przedsyswestrowe próby.Ale ten tytuł to może jednak popraw 8) :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 no właśnie nie widziałem jaki może pasować :/ może jakieś propozycje może być coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msegen Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Siemka. "Przed Sylwestrowe Latanie" - czyli PSL hehe . Bo Przedsylwestrowe Próby kojarzą sie z czym innym :pom: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 To Wam tez sie spodoba, mi w szczegolnosci bomby w wodzie przypadly do gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Tak, to piękne, przejrzałem wszystkie filmiki. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Mi się zdecydowanie bardziej podobał filmik który podał diem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.