Skocz do zawartości

V PODHALAŃSKI MODELARSKI AIR SHOW

Grześ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Potwierdzam prognozy podają ze od czwartku zacznie się poprawiać a weekend słoneczny:)

Ale puki co to na lotnisku mozna pontonem pływac:):)

Które? Bo moje pokazują że tak pięknie nie będzie ...

ps. a w B-B tyż leje :twisted:

Opublikowano

Wygląda na to, że w piątek deszczyk nas jeszcze nawiedzi ale na sobotę odejdzie w siną dal.

Jak na razie zgodnie z prognozą o 17 miało przestać padać- i przestało :)

Opublikowano

nie tylko Ty. :? :? :?

Jeszcze się wahasz , ja już jutro będę rozganiał chmury nad Nowo Tarskim lotniskiem :lol2:

Spoko spoko :D

jest dużo chmur do rozgarnięcia :D

Sztychówkę weź :jupi:

Opublikowano

Zamiast łopaty to ponton i wiosła:P

Ale przestało padac a od zachodu widac pomarańczowe niebo a to znaczy ze słonko. Gorce też się wyłoniły a więc panowie do maszyn!!!!!! I naginajcie do nas

Opublikowano

Witam

Uprzejmie informuję iż 5. podhalański piknik odbędzie się w ustalonym terminie wszystkich zapraszamy, powiem więcej już są goście z Gdańska i oczywiście z Warszawy, pogoda na Podhalu na sobotę 28 stopni, niedziela 30.

Poniżej przedstawiam mapkę dojazdową od Chabówki, jest to alternatywa na dojazd do Nowego Targu ponieważ w Klikuszowej jest remontowany most i tam są ustawione światła które skutecznie tworzą 30-40-to minutowy korek

Dołączona grafika

W Chabówce kierujemy się na Rabę Wyżną na Wróblówkę Czarny Dunajec i potem na Rogoźnik Ludźmierz i Nowy Targ

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja mam 340 km :?

A za oknem ciągle mam burzowo jak cały tydzień.

No już prognozy są bardziej optymistyczne - przyjeżdzaj ... polatasz :devil:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.