Wojtass_nt Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Na sobotę i niedzielę zapowiadają piękną słoneczną pogodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavericknt Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Potwierdzam prognozy podają ze od czwartku zacznie się poprawiać a weekend słoneczny:) Ale puki co to na lotnisku mozna pontonem pływac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Potwierdzam prognozy podają ze od czwartku zacznie się poprawiać a weekend słoneczny:) Ale puki co to na lotnisku mozna pontonem pływac:) Które? Bo moje pokazują że tak pięknie nie będzie ... ps. a w B-B tyż leje :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavericknt Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 http://ows-public.sembach.af.mil/index.cfm?section=SFCProg www.imgw.pl wynika ze sobota i niedziela pogoda piekna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 http://ows-public.sembach.af.mil/index.cfm?section=SFCProg www.imgw.pl wynika ze sobota i niedziela pogoda piekna Za 72 godz ( 31.07 - sobota ) to ogonek nad Tatrami jeszcze jest :twisted: i lać może ... Fakt - niedziela - piękna ( może :devil: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavericknt Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Na 72 godziny widać chmury CI SC a z nich nie pada deszczyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 w takim razie jestem w kropce :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 nie tylko Ty. :? :? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Wygląda na to, że w piątek deszczyk nas jeszcze nawiedzi ale na sobotę odejdzie w siną dal. Jak na razie zgodnie z prognozą o 17 miało przestać padać- i przestało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Trzymam KCIUKI !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 nie tylko Ty. :? :? :? Jeszcze się wahasz , ja już jutro będę rozganiał chmury nad Nowo Tarskim lotniskiem :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 nie tylko Ty. :? :? :? Jeszcze się wahasz , ja już jutro będę rozganiał chmury nad Nowo Tarskim lotniskiem :lol2: Spoko spoko jest dużo chmur do rozgarnięcia Sztychówkę weź :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavericknt Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Zamiast łopaty to ponton i wiosła:P Ale przestało padac a od zachodu widac pomarańczowe niebo a to znaczy ze słonko. Gorce też się wyłoniły a więc panowie do maszyn!!!!!! I naginajcie do nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 I naginajcie do nas O tak Jak przyjedziecie to może organizator zrozumie i nie odwoła pikniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Witam Uprzejmie informuję iż 5. podhalański piknik odbędzie się w ustalonym terminie wszystkich zapraszamy, powiem więcej już są goście z Gdańska i oczywiście z Warszawy, pogoda na Podhalu na sobotę 28 stopni, niedziela 30. Poniżej przedstawiam mapkę dojazdową od Chabówki, jest to alternatywa na dojazd do Nowego Targu ponieważ w Klikuszowej jest remontowany most i tam są ustawione światła które skutecznie tworzą 30-40-to minutowy korek W Chabówce kierujemy się na Rabę Wyżną na Wróblówkę Czarny Dunajec i potem na Rogoźnik Ludźmierz i Nowy Targ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Nie ma to jak dobre wieści na zakończenie dnia :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Postaram się wpaść, mam jakieś 240km, więc jak trafię na deszcz to nie będe zbytnio zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Tutaj kamerki lotniskowe jak by ktoś bardzo chciał widzieć choć trochę czy przypadkiem nie zaczął padać śnieg http://www.aeroklub.nowytarg.pl/index.php/webcam/live-view http://www.aeroklub.nowytarg.pl/index.php/webcam/kamera-port Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Ja mam 340 km :? A za oknem ciągle mam burzowo jak cały tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Ja mam 340 km :? A za oknem ciągle mam burzowo jak cały tydzień. No już prognozy są bardziej optymistyczne - przyjeżdzaj ... polatasz :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.