mavericknt Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Nic dodać nic ująć EXTERAM FLIGHT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Piękne latanie. Szacunek Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitplane Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 ... już wiem czemu robiło się Wam momentalnie ciepło momenty były GRUBE Pozdro Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavericknt Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 No momentami było mocno brakowało mocy w skrzydłach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Fajne latanie i śnieg nie straszny :wink: A kamerzysta musiał mieć refleks aby nie oberwać. - Fajny filmik i szybowce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Uwazam ze Fox to wspaniały motoszybowiec! ( cenowo również) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ja osobiście uważam, że Acacia trochę lepsza ... i fajniejsza Fox'em oberwać - spoko, Akacją - nie spoko :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavericknt Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgadzam sie z toba a na filmie to prawie ja i Cam by dostał zabrakło Acacji pary:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 było widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavericknt Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 A wy jak tam Kuba latacie bo zima w tym roku nam sprzyja do latania. A na MP F3F jedziecie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 ja coś tam polatałem ostatnio przez święta, Prezes nie ma sprzętu sprawnego, a całej reszty nie widać na górach :? a jeśli chodzi o MP to się okaże, do maja jeszcze daleko ja bym się chętnie przejechał, ale sam nie pojadę, całą Polskę trzeba przejechać ... także kwestia otwarta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.