rapier Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Dzis dotarl do domu "model" na ktory baaardzo dlugo czekalem. Model robiony wlasnorecznie ( wlasnoRECZNIE nie do konca pasuje ) , przy olbrzymim wspoludziale i niesamowitym trudzie mojej kochanej Malzonki. Cudo to ujrzalo swiatlo dzienne 29.04.2007 o 8.32 a tatus odpiol hol Waga startowa 3500g - obecnie 3450g Dlugosc - 55cm Naped - Ogniwo chemiczne A tak juz powazniej..dziewczynka -Oliwka Przepraszam ze tak krotko ale wracam rozkoszowac sie rola taty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Gratulacje!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 to gratuluje :!: Waga startowa 3500g - obecnie 3450gDlugosc - 55cm troche duza masa jak na wielkosc opisz nam wrazenia z urzytkowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Wielkie gratulacje To teraz czas zajmować się dzieckiem i koniec z modelarstwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 PIĘKNA ! Naprawdę super (ostatnio jestem znawcą tematu 8) ) Pozdrowienia dla Kochanej Małżonki i córki, życzę Wam wszystkiego naj, naj, najlepszego :jupi: PS Na pewno już niedługo zaznasz wielu rozkoszy w roli taty :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Gratuluję i przekaż gratulację dla Małżonce. Zmieni Ci się to jak patrzysz na świat ale to miła zmiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Ot jaki piekniusi model :wink: gratulacje i życze dużo cieprliwość dla Ciebie i Mamy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Arku gratulacje . Slawomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Moje wielkie, serdeczne gratulacje!!! Powiem króciutko: super laseczka. Jest przeurocza! Oj, będziesz "dobiegaczy" od niej grubym kijem musiał odpędzać... Czy do Mamusi podobna? No i czy to pierwszy model tego typu "własnoręcznie" wyprodukowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Witam wszystkich . Wielkie dzieki za gratulacje i mile slowa.Nadmiar wrazen w formie zmiany lokalu sprawil ze Oliwka dala nam do wiwatu w nocy, ale teraz odsypia i dziamie dzielnie w przerwach. Co do innych pytan to jest to moje pierwsza Tworczosc tego typu A co do podobienstw to raczej do mamy..Ale to dobrze bo od pierwszego wejrzenia znow sie zakochalem :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addriano Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Cudo to ujrzalo swiatlo dzienne 29.04.2007 o 8.32 a tatus odpiol hol Waga startowa 3500g - obecnie 3450g Dlugosc - 55cm Naped - Ogniwo chemiczne Gratuluje jeszcze raz To 50g to napewno na wyposarzeniu urwałeś pochwal sie Prezentuje sie przecudnie i jakie czyste wykoananie Młodzierz uczyć sie i brać dobry przykład Wkońcu niż demograficzny nam zagraża Pozdrówka dla Córy i Mamusi. ps. Wychodzi mi spore obciążenie powierzchni jak na szybowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Ja też gratuluje :!: 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltariel Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Gratulacje po raz kolejny (z mojej strony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Gratulacje dla Ciebie i Małżonki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 dobra precyzyjna i dopracowana w szczegółach robota gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Oj ... ja mam podobny model od prawie 4 lat i powiem kilka rzeczy - cholernie głośny model ... nie idzie dostać tłumika. - niesamowicie często brudzi podwozie ... (a spróbuj tylko nie wyczyścić ...) - niesamowity akrobat ! Wymaga nieustannej uwagi. Ale jedno trzeba powiedzieć ... najwspanialszy model jaki udało mi się kiedykolwiek zrobić GRATULACJE dla Waso obojga !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Ładniusi modelik. Dobrześ go wystrugał - gratulacje dla Tatusia i Szanownej Małżonki. To po niej zapewne te opływowe i aerodynamiczne kształty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.