rapier Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 Dzis dotarl do domu "model" na ktory baaardzo dlugo czekalem. Model robiony wlasnorecznie ( wlasnoRECZNIE nie do konca pasuje ) , przy olbrzymim wspoludziale i niesamowitym trudzie mojej kochanej Malzonki. Cudo to ujrzalo swiatlo dzienne 29.04.2007 o 8.32 a tatus odpiol hol Waga startowa 3500g - obecnie 3450g Dlugosc - 55cm Naped - Ogniwo chemiczne A tak juz powazniej..dziewczynka -Oliwka Przepraszam ze tak krotko ale wracam rozkoszowac sie rola taty
Adam P. Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 to gratuluje :!: Waga startowa 3500g - obecnie 3450gDlugosc - 55cm troche duza masa jak na wielkosc opisz nam wrazenia z urzytkowania
mati1988k Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 Wielkie gratulacje To teraz czas zajmować się dzieckiem i koniec z modelarstwem
hubert_tata Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 PIĘKNA ! Naprawdę super (ostatnio jestem znawcą tematu 8) ) Pozdrowienia dla Kochanej Małżonki i córki, życzę Wam wszystkiego naj, naj, najlepszego :jupi: PS Na pewno już niedługo zaznasz wielu rozkoszy w roli taty :wink:
armand Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 Gratuluję i przekaż gratulację dla Małżonce. Zmieni Ci się to jak patrzysz na świat ale to miła zmiana.
qba Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 Ot jaki piekniusi model :wink: gratulacje i życze dużo cieprliwość dla Ciebie i Mamy :mrgreen:
MareX Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 Moje wielkie, serdeczne gratulacje!!! Powiem króciutko: super laseczka. Jest przeurocza! Oj, będziesz "dobiegaczy" od niej grubym kijem musiał odpędzać... Czy do Mamusi podobna? No i czy to pierwszy model tego typu "własnoręcznie" wyprodukowany?
rapier Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Opublikowano 3 Maja 2007 Witam wszystkich . Wielkie dzieki za gratulacje i mile slowa.Nadmiar wrazen w formie zmiany lokalu sprawil ze Oliwka dala nam do wiwatu w nocy, ale teraz odsypia i dziamie dzielnie w przerwach. Co do innych pytan to jest to moje pierwsza Tworczosc tego typu A co do podobienstw to raczej do mamy..Ale to dobrze bo od pierwszego wejrzenia znow sie zakochalem :rotfl:
Gość Addriano Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 Cudo to ujrzalo swiatlo dzienne 29.04.2007 o 8.32 a tatus odpiol hol Waga startowa 3500g - obecnie 3450g Dlugosc - 55cm Naped - Ogniwo chemiczne Gratuluje jeszcze raz To 50g to napewno na wyposarzeniu urwałeś pochwal sie Prezentuje sie przecudnie i jakie czyste wykoananie Młodzierz uczyć sie i brać dobry przykład Wkońcu niż demograficzny nam zagraża Pozdrówka dla Córy i Mamusi. ps. Wychodzi mi spore obciążenie powierzchni jak na szybowiec
voltariel Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 Gratulacje po raz kolejny (z mojej strony)
Artur Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 dobra precyzyjna i dopracowana w szczegółach robota gratuluje
-==PEGAZ==- Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 Oj ... ja mam podobny model od prawie 4 lat i powiem kilka rzeczy - cholernie głośny model ... nie idzie dostać tłumika. - niesamowicie często brudzi podwozie ... (a spróbuj tylko nie wyczyścić ...) - niesamowity akrobat ! Wymaga nieustannej uwagi. Ale jedno trzeba powiedzieć ... najwspanialszy model jaki udało mi się kiedykolwiek zrobić GRATULACJE dla Waso obojga !!!
MarekJ Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 Ładniusi modelik. Dobrześ go wystrugał - gratulacje dla Tatusia i Szanownej Małżonki. To po niej zapewne te opływowe i aerodynamiczne kształty.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.