d.z.i.q Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Witam, Mam zamiar kupić nowy silnik i pakiet i nie wiem ile czasu będę mógł latać na jednym pakiecie Dane silnika: Prąd Max 9 A KV 1500 obr/V Dane pakietu 3S li-po 450 mAh Jeżeli ktoś wie jak to policzyć to prosiłbym o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Czysto teoretycznie: 0,45A ~ 1h 2,7A ~ 10 minut 9A ~ 3 minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 I tu widać porażkę naszego systemu edukacyjnego :-( Budujemy gospodarkę opartą na wiedzy :mrgreen: No chyba, że kolega nie dotarł do do 2-3 klasy gimnazjum - ale trudno to ocenić, bo do wieku się nie przyznaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 uzupelnie Meteora a ze nie latasz calkowicie na maxa to pomnoz czas 9A razy 2 mniej wiecej tyle bedziesz w powietrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.z.i.q Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 ale trudno to ocenić, bo do wieku się nie przyznaje. Wpisałem w odpowiedniej rubryce swój wiek ale się nic nie wyświetliło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 A jakby to wzorem zapisać co Meteor obliczył to pewnie czas[min]=pojemność[Ah]*60/prąd[A] oczywiście wstawiając max prąd otrzymjesz min czas pracy. latając na mniejszym gazie polatasz dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 ale trudno to ocenić, bo do wieku się nie przyznaje. Wpisałem w odpowiedniej rubryce swój wiek ale się nic nie wyświetliło... Gdy wpiszesz w odpowiedniej rubryce swojego profilu datę urodzenia to będzie się wyświetlał wiek. Przy okazji będziesz mógł odbierać życzenia urodzinowe :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.