madrian Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Nagrałem pierwszy filmik z samolotu na kamerce FCO2 ECO, ale coś mi nie wyszło, i film nagrał się "do góry nogami". :? Możecie polecić jakiś darmowy, najlepiej (a jakże) program, który umożliwiłby proste "odwrócenie" wszystkich klatek filmu o 180*? Mam Windows Media Maker, ale nie wiem czy i jak, można to zrobić w tym programie. Zależy mi, na jak najprostszym procesie, bo mam 3 filmy do takiej poprawki, więc ręczne odwracanie każdej klatki np, nie bardzo mi pasuje. Wolałbym, żeby program zrobił to za mnie. PS. Od czego zależy orientacja kamery FCO2 Eco? Od położenia płytki z elektroniką, czy od ustawienia obiektywu? Instrukcja angielska składa się z trzech zdań na krzyż, z których tylko wynika jak włączać poszczególne tryby nagrywania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 ściągnij VirtualDub i w menu video->filters wybierz rotate i ustaw na 90 stopni w lewo lub w prawo Spróbuj tego obrócisz 2 razy o 90* i powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 http://www.tylkoprogramy.pl/free,video,flip,and,rotate.php :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.z.i.q Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 windows movie maker. masz go odrazu zainstalowanego razem z windowsem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 windows movie maker. masz go odrazu zainstalowanego razem z windowsem... Ale co Windows Move Maker madrian go ma napisał przecież. Jak znasz opcję WMM to ją opisz..... Czytaj poprzednie posty ze zrozumieniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.z.i.q Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 narzędzia / efekty /obrót o 180* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Dzięki! Udało się. :wink: Wiem, że to głupie pytania, ale nigdy wcześniej nie zajmowałem się edycją filmów, poza przegrywaniem ich z kamery na kasetę Video. Ale trzeba będzie zacząć. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 ...najprościej monitor o te 180 gradusów :wink: Przepraszam, ale trudno było się powtrzymać :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 ...najprościej monitor o te 180 gradusów :wink: Przepraszam, ale trudno było się powtrzymać :oops: Będę pamiętał pzy dodawaniu flimów... Pierwsza plansza:"Odwróć monitor do góry nogami" :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 ...najprościej monitor o te 180 gradusów :wink: Przepraszam, ale trudno było się powtrzymać :oops: raczej o 200 gradów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 raczej o 200 gradów UUUUU, ale trzyma :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.