Highlifer Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Witam Wszystkich! Mam na imię Marcin. Obecnie mieszkam i pracuję Galway (Irlandia). Mam 27 lat i pochodzę z Leszna gdzie w wieku lat szkolnych uczęszczałem do pobliskiej modelarni. W swojej karierze modelarza udalo mi sie zbudować kilka jaskółek, sikorek i trochę innego ptactwa swobodnie latającego :wink:. W modelarstwie RC stawiam dopiero pierwsze kroki, właściwie to postawiłem już aż dwa - Decyzja powrotu do dawnego hobby i zakup potrzebych rzeczy do wielkiego "RC come back". Z uwagi na to, że pochodzę z Leszna, gdzie oprócz żużla szybownictwo jest wysoko rozwiniętą gałęzią sportu moim sentymentem są jednak szybowce i w tym kierunku chciałbym przecierać szlaki mojej przygody z modelarstwem. Docelowo interesują mnie półmakiety i makiety szybowców wyczynowych. Mieszkam (tymczasowo) w kraju gdzie raczej wiatru nie brakuje także nie interesują mnie szybowce w wersjach moto - poza tym wiertarkę juz mam ;D. Zaczynam raczej standardowo - symulator lotów, easy glider, futaba 6EXP. Uznałem, że sezon 2010 powinno wystarczyć żeby się czegoś nauczyć. W zależności od absorbowania umiejętności pilotażu, w przyszłym sezonie skuszę sie na jakiegoś 2,6 metrowca :wink: Tyle na początek ode mnie. Pozdrawiam wszystkich zapaleńców RC i życzę wysokich lotów w 2010 roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Miło powitać kolejnego pozytywnie zakręconego kolegę Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojcio69 Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Witam Miło powitać "sąsiada", który lubi bujać w chmurach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.