Gość Anonymous Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witam WSZYSTKICH. Nazywam się Mateusz. Mam 12 lat i interesuje się informatyką, programowaniem, modelarstwem... :jupi: Jako, że w modelarstwie nie mam prawie żadnej wiedzy... Mam nadzieję, że to forum to zmieni. Pozdrawiam
Gość Anonymous Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witaj na forum! Pamiętaj, że na przy braku wiedzy należy dużo czytać, aby pojąć podstawy. Mamy specjalny dział "Od czego zacząć", i tam znajdziesz dużo wiedzy na dobry początek - szczególnie w tematach przyklejonych a samej górze Miłej lektury! Pozdrawiam! Szymon
Gość Anonymous Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Właśnie go przeglądam, ale jakoś nie ma tam za dużo o samochodach.. PS: Mam 12 lat, ale nie zadaję takich głupich pytań " Jak zrobić samochód RC " (bez wiedzy) itp
KaliN Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Cześć. To jest bardziej lotnicze forum. Jedyny dział o samochodach masz tu http://pfmrc.eu/index.php?c=19 .
Linux Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witaj Sam na początku chciałem sobie zbudować autko RC, jednak pierwszym linkiem po wpisaniu w google "forum modelarstwa RC" był odnośnik właśnie do tego forum i tak jakoś poczytałem i postanowiłem jednak polatać, i tak mi zostało.
Gość Anonymous Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ja raczej nie polatam, ponieważ to jest delikatne i droższe...
ertman_176 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witaj Droższe pojęcie względne, delikatne - zależy, czy fajne - musisz sam spróbować :wink:
jary14 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 ponieważ to jest delikatne i droższe... No to jednak poczytaj :wink:
Gość Anonymous Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 No, ale raczej nie przełoże się na samoloty - po prostu nie lubie ich ;]
Adam B Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Też tak mówiłem i zacząłem jeździć modelami, a teraz latam
Gość Anonymous Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Dobra, koniec biadolenia nad swoim losem Nie pisać mi tu już, bo nie ma takiej potrzeby.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.