Gość Anonymous Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witam WSZYSTKICH. Nazywam się Mateusz. Mam 12 lat i interesuje się informatyką, programowaniem, modelarstwem... :jupi: Jako, że w modelarstwie nie mam prawie żadnej wiedzy... Mam nadzieję, że to forum to zmieni. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witaj na forum! Pamiętaj, że na przy braku wiedzy należy dużo czytać, aby pojąć podstawy. Mamy specjalny dział "Od czego zacząć", i tam znajdziesz dużo wiedzy na dobry początek - szczególnie w tematach przyklejonych a samej górze Miłej lektury! Pozdrawiam! Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Właśnie go przeglądam, ale jakoś nie ma tam za dużo o samochodach.. PS: Mam 12 lat, ale nie zadaję takich głupich pytań " Jak zrobić samochód RC " (bez wiedzy) itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Cześć. To jest bardziej lotnicze forum. Jedyny dział o samochodach masz tu http://pfmrc.eu/index.php?c=19 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linux Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witaj Sam na początku chciałem sobie zbudować autko RC, jednak pierwszym linkiem po wpisaniu w google "forum modelarstwa RC" był odnośnik właśnie do tego forum i tak jakoś poczytałem i postanowiłem jednak polatać, i tak mi zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ja raczej nie polatam, ponieważ to jest delikatne i droższe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witaj Droższe pojęcie względne, delikatne - zależy, czy fajne - musisz sam spróbować :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 ponieważ to jest delikatne i droższe... No to jednak poczytaj :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 No, ale raczej nie przełoże się na samoloty - po prostu nie lubie ich ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Też tak mówiłem i zacząłem jeździć modelami, a teraz latam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ze mną było dokładnie tak samo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Dobra, koniec biadolenia nad swoim losem Nie pisać mi tu już, bo nie ma takiej potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.