radga Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam Jakie łopaty polecacie do w/w helika niedrogie i dobre, kyosho'we są drogie i wbrew temu co reklamują nie są takie znowu wytrzymałe. Przynajmniej teraz na mrozie wystarczy lekko przytrzeć o ziemie i się sypią. Pozdrawiam Radek.
Lech Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam. Napisz czy latasz akrobacje czy do spokojnego lotu, bo jest różnica w tych temperaturach.
radga Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam To są moje początki w kosiarkach więc na razie żadnego 3d (przynajmniej zamierzonego )nie przewiduję. Pozdrawiam Radek
Lech Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ja "50" latam nadal na drewnianych, jedynie w "90" mam węglowe a też nie latam akrobacji. Pomyśl nad drewnianymi "550" to nie jest wstyd. Nie są drogie,i przedewszystkim tolerancyjne na mróz.
radga Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Właśnie dzisiaj zamówiłem na próbę drewniaki od raptora 30 w cenie 98 zł i zobaczę jak się sprawują. Jutro pewnie będą u mnie ale wypróbować będę mógł dopiero w weekend. Pozdrawiam Radek
Lech Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 No to ostatnie , bo na stronie już ich nie ma.
bulbonick Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Ja do swojego caliberka 30 kupiłem szklane w modelemax http://www.modelemax.pl/product_info.php?cPath=43_214_504&products_id=4382
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.