radga Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam Jakie łopaty polecacie do w/w helika niedrogie i dobre, kyosho'we są drogie i wbrew temu co reklamują nie są takie znowu wytrzymałe. Przynajmniej teraz na mrozie wystarczy lekko przytrzeć o ziemie i się sypią. Pozdrawiam Radek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam. Napisz czy latasz akrobacje czy do spokojnego lotu, bo jest różnica w tych temperaturach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radga Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam To są moje początki w kosiarkach więc na razie żadnego 3d (przynajmniej zamierzonego )nie przewiduję. Pozdrawiam Radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ja "50" latam nadal na drewnianych, jedynie w "90" mam węglowe a też nie latam akrobacji. Pomyśl nad drewnianymi "550" to nie jest wstyd. Nie są drogie,i przedewszystkim tolerancyjne na mróz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radga Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Właśnie dzisiaj zamówiłem na próbę drewniaki od raptora 30 w cenie 98 zł i zobaczę jak się sprawują. Jutro pewnie będą u mnie ale wypróbować będę mógł dopiero w weekend. Pozdrawiam Radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Gdzie znalazłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radga Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 W sklepie modelarnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 No to ostatnie , bo na stronie już ich nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radga Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 No to miałem fuksa :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulbonick Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Ja do swojego caliberka 30 kupiłem szklane w modelemax http://www.modelemax.pl/product_info.php?cPath=43_214_504&products_id=4382 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.