radga Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Witam Jakie łopaty polecacie do w/w helika niedrogie i dobre, kyosho'we są drogie i wbrew temu co reklamują nie są takie znowu wytrzymałe. Przynajmniej teraz na mrozie wystarczy lekko przytrzeć o ziemie i się sypią. Pozdrawiam Radek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lech Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Witam. Napisz czy latasz akrobacje czy do spokojnego lotu, bo jest różnica w tych temperaturach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radga Posted January 4, 2010 Author Share Posted January 4, 2010 Witam To są moje początki w kosiarkach więc na razie żadnego 3d (przynajmniej zamierzonego )nie przewiduję. Pozdrawiam Radek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lech Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Ja "50" latam nadal na drewnianych, jedynie w "90" mam węglowe a też nie latam akrobacji. Pomyśl nad drewnianymi "550" to nie jest wstyd. Nie są drogie,i przedewszystkim tolerancyjne na mróz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radga Posted January 4, 2010 Author Share Posted January 4, 2010 Właśnie dzisiaj zamówiłem na próbę drewniaki od raptora 30 w cenie 98 zł i zobaczę jak się sprawują. Jutro pewnie będą u mnie ale wypróbować będę mógł dopiero w weekend. Pozdrawiam Radek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lech Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Gdzie znalazłeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radga Posted January 4, 2010 Author Share Posted January 4, 2010 W sklepie modelarnia.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lech Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 No to ostatnie , bo na stronie już ich nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radga Posted January 4, 2010 Author Share Posted January 4, 2010 No to miałem fuksa :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulbonick Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Ja do swojego caliberka 30 kupiłem szklane w modelemax http://www.modelemax.pl/product_info.php?cPath=43_214_504&products_id=4382 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.