mirage2000 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Wtam wszystkich serdecznie.Mam na imie Jasiek i dopiero zaczynam przygode z modelami rc.Obecnie mieszkam w usa. Mysle ze z wasza pomoca uda mi sie zostac dobrym pilotem swojego malego samolotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirage2000 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 ile mam jeszcze czekac ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Spokojnie, może moderator już śpi :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Witam na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.