karambolis8 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Witam. Jestem studentem informatyki. Modelarstwem interesuję się już od gimnazjum, ale brakowało mi funduszy, żeby rozwijać pasję, więc dotychczas mam doświadczenie tylko w modelach plastikowych i kartonowych. Aktualnie pracuję nad żaglówką, ale w wakacje planuję zbudować pierwszy samolot RC. Na razie przeglądam w tym celu forum i zbieram informacje oraz wskazówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Witaj To jeszcze zdradź jak masz na imię (najlepiej w podpisie), no chyba że to tajne, i cierpliwie czekaj aż moderator z uprawnieniami doda Cię do grupy użytkowników z pełnym dostępem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 karambolis8, Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.