Artemis3 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Nie jest to kwestia silnika, tylko masy modelu - gdyby bylo kolo 120-130g od razu zauważyłbyś różnicę. Model jest szybki, bo dużo wazy i musisz dać mu większy ogień;] ale prezentuję się git. EDIT: Zapomniałem zapytać - jaka to jest folia w kwiaciarni? (jakaś masa na m2 ?) i w jaki sposób przyklejałeś ja do modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ważyłem kawałek i z dużym przybliżeniem masa 1m2 to ok 25g. Klejony na UHU (łapie od razu). Można dać lżejszą, ale kolega zakupił sobie ploter frezujący i mi wytnie razem z pogłębieniami. Sam model jest lekki więc przydałoby się mu lżejszy osprzęt również silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ważyłem kawałek i z dużym przybliżeniem masa 1m2 to ok 25gA czy nie można do tego użyć foli Solite ? Masa koło 20g/m^2 i ma już w sobie klej. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Oracover lite jest stosowany przez szwedzkiego zawodnika Carla Ollsona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.