neon Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 mam do Was pytanie.... czy ktoś ogląda resbula czy tylko ja to robie :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Jak znajdę go w programie tv, i nie leci zbyt późno, to czasem zdarzy mi się to popełnić... Zawsze kibicuje wtedy temu Węgrowi - jak mu szło - Peter Beszeni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 LEci za późno - wole poczekac na powtórke w weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 12 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Tak, to zawsze leci około 22.troche puźno jak na taką rozrywke teraz będzie chyba 22.10 na polsacie oczywiście. Co do petera to żeczywiście debeściak, też mu kibicuje ale ostatnio dał ciała liczyłem że będzie 1, niestety nie był , ale na podium sie wkręcił Kiedyś widziałem program na jego temat, jego żona mówiła że jak ma gdzieś JECHAĆ to ona sie strasznie o niego martwi, i prosi go żeby LECIAŁ :D to jest życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 w jaki to dzien na jakim programie o ktorej godzinie to leci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 alchemique, ale fajna dupcia z Ciebie ( avatar ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 ludzie, dzis (zaraz) a dokładniej o 22.50 dokładna relacja z budapesztu( :?: ) i anglii. na polsacie oczywiscie to jak?? podniesiemy im oglądalność? ja ttttak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 alchemique, ale fajna dupcia z Ciebie ( avatar ) sie wie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 zaczołem i przykomarowałem w trakcie :/ a chciałem popatrzserc jak swoją EXTRE wymalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 25 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 :? jakis taki mało emocjonujący odcinek myslałem że zasne :? ale Peter 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 alchemique, ale fajna dupcia z Ciebie ( avatar ) A z Ciebie straszny pies na kobiety I to tak niedawno po ślubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Napisze to tutaj : Człowieku jaki ty dajesz przykład tym awartem młodym ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Na swoja obrone mam to ze wedlug mnie ten awaar nie zawiera wulgarnychtresci i nie wiem o co ten caly ambaras. Jednak aby nikomu to nie przeszkadzalo postawnowilem go usunac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 :cheers: Redbull powraca piątek 29.12.2006 godzina 23:05 POLSAT Tym razem chyba z Australii (Perth) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Hehe ja już to widziałem Było 11 Listopada Wygrał ten węgier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Oooo! Widze że nie ja jeden kibicuje Peter`owi Besenyei !!! Tu jego małe wypociny: http://video.google.com/videoplay?docid=-2621609064810072745&q=extra+peter&hl=en aaaa.... te niskie przeloty !! ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Hehe ja już to widziałem Było 11 Listopada Wygrał ten węgier :roll: :roll: :roll: Mam co do Ciebie mieszane uczucia........... a ja chciałem t oobehjżeć z jkaimiś emocjami, a tu.....znam wynik. Byłeś tam osobiście? Chodzi ci o petera [beszenko] :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 przepraszam :oops: więcej tak nie zrobię. Można tego się też było dowiedzieć ze strony Red Bulla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Wygrał Węgier? Ha! Sehr gut! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Nie dobra, obejże se i tak :D Bo chce obejżeć jego triumf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.