Gość Kuba.K Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Że niby baxter12, to jest jakiś niedoświadczony łebek :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Pisałem ci wcześniej - Tym silniczkiem napędzałem model trenerka o masie pół kilograma z wagą w ręku. I nawet z pakietem 2S dawał radę, tyle, że trochę wolniej latał. Jak rozumiem, twój akrobat nie ma aż 500g masy, tylko sporo mniej. Obecnie mam ten silnik w 350g Delcie i z pakietem 3S, daje radę ciągnąć ją w górę. Ze śmigłem 10x4,7, powinien ci wystarczyć spokojnie. Później wystarczy, że zmienisz pakiet na 3S i śmigło na 9x6 i będziesz miał nową jakość latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 A o którym silniku pan mówi.. bo w temacie było wymienianych kilka. A model będzie wazył około 450g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 A o którym silniku pan mówi.. bo w temacie było wymienianych kilka. A model będzie wazył około 450g Primo, za "Pana", dam ci szlaban miesięczny na Coca Colę. :wink: Tu są koledzy. Mówię, o silniku 2410-09. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ok to będą koledzy Skoro ten silnik jest tak dobry, to jak kupie aparture i poźniej jak wpadnie jakaś kasa to go kupie. A są jakieś zestawy (silnik +regiel) Oczywiście z tym silnikiem Edit: A co myślicie o tym silniku http://abc-rc.pl/p/9/24/silnik_2408-21t_gold;silver-silniki_elektryczne.html chciałbym żeby był z abcrc ponieważ będe tam też kupował pakiet i zapłace 1 za przesyłke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ok to będą koledzy Skoro ten silnik jest tak dobry, to jak kupie aparture i poźniej jak wpadnie jakaś kasa to go kupie. A są jakieś zestawy (silnik +regiel) Oczywiście z tym silnikiem Edit: A co myślicie o tym silniku http://abc-rc.pl/p/9/24/silnik_2408-21t_gold;silver-silniki_elektryczne.html chciałbym żeby był z abcrc ponieważ będe tam też kupował pakiet i zapłace 1 za przesyłke Spokojnie wystarczy, możesz brać. Będzie jeszcze zapas mocy. śmigo weż 10x4,7SF (slow flyer), nie zapomnij propsavera, gumka z prezerwatywy, zamiast dziadowskiego o ringa i jazda w niebo. baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Obecnie mam ten silnik w 350g Delcie i z pakietem 3S, daje radę ciągnąć ją w górę. Ze śmigłem 10x4,7, powinien ci wystarczyć spokojnie. Później wystarczy, że zmienisz pakiet na 3S i śmigło na 9x6 i będziesz miał nową jakość latania. Do tego silnika na 3S śmigło 10x4,7, a do 2S 11x4,7. Z pomiarów na hamowni wyszło mi 550g na 3S i tym śmigle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.