ECO400 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 http://pl.wikipedia.org/wiki/Modelarstwo_RC Właśnie się dowiedziałem kilku interesujących rzeczy np.: - Futana Silvestriego jest modelem klasy Fun-Fly ( :shock: ) - modele akrobacyjne cechują się bardzo dużą prędkością (coś podobnego :x ) - modle makiet są raczej powolne (taaa a F-18 to lata jak EG :? ) - nadajnik do sterowania modelem musi mieć co najmniej 5 kanałów ( :crazy: ) - w modelu spalinowym jest potrzebne minimum 5 serw (dziwne... to dlaczego w kombacie są tylko 3?) ITP. ale mi się już pisać nie chce :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 to popraw ;] wiki działa na tej zasadzie że możesz dosiać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 wiem ale chodzi mi o to że jak sie nie wie to po co pisać głupoty :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Za to jest link do naszego forum! :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 jakie to proste i link do mojej strony też jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 wiem ale chodzi mi o to że jak sie nie wie to po co pisać głupoty :?: Nie ważne co - WAŻNE że się pisze :devil: :crazy: Upoważniamy CIĘ do poprawy "głupot" :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Upoważniamy CIĘ do poprawy "głupot" :*ja nie umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja nie umiem No nie przesadzaj - latać umiesz a "przelecieć" po Wikipedii nie :?: A gdzie dusza modelarza odkrywcy :?: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Jerzy ty go tylko podpuszczaj , a on to w końcu zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 No już zrobiłem Ale i tak ktoś mnie ubiegł i troszke popoprawiał :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 silniki spalinowe (na specjalną mieszankę) – stosowane do modeli od 1 kg do 10 kg, Yyymm... A benzynowy to nie spalinowy? Autor myślał o silniku żarowym :] Benzynowy i żarowy to jest silnik spalinowy :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 no to macie zadanie domowe chłopaki ... napisać wypracownaie nt. modelarstwa RC - lotniczego, szkutniczego, samochodowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Co nieco poprawiłem. A tak jak było przedtem to na prawdę ... brak słów. Ktoś poprawił a nie wiedział dokładnie co i jak hyh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 A na koniec dodam że autor tego tekstu niewiele wiedział o modelarstwie lotniczym i dlatego nieco moich dopisków bo rece opadaja S.K Też sie przyłączam do edycji tekstu: ECO400 XD :rotfl: :rotfl: :rotfl: :devil: :devil: :jupi: :rotfl: :rotfl: :lol2: :lol2: dobre XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zmieńcie wiersz w którym jest odbiornik Posiadający Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Poprawcie te bledy na Boga - bo zaraz zostane moderatorem na Wiki i sie bany posypia Powaznie - zrobcie cos z tymi przecinkami :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 A po co? Bez przecinków się szybciej czyta... Tak naprawdę było źle, a jest jeszcze gorzej! To, co zrobiliście, to TRAGEDIA urągająca encyklopedycznemu charakterowi wpisów w Wiki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Ja bym radził spacje jeszcze usunąć. Nic nie wnoszą, a miejsce zajmują. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 A mnie sie zona dziwi, ze mam wiki w zablokowanych stronach :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 A mnie sie zona dziwi, ze mam wiki w zablokowanych stronach :lol2:A też się żoną przejmujesz, ani to Twoja matka, ani siostra. Ot "obca baba" :) Pozdrawiam w tym momencie wszystkie "obce baby" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.