KaliN Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 +1 koleżanka zagłosowała ... i roześle dalej.
hubert_tata Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Potrzebuję Waszej pomocy w głosowaniu na kota. Głosujcie na rude kocisko - Ryio (fota jak stoi na oknie) - Kot siostry znajomego - Rysio ;] http://www.tvnwarszawa.pl...ota,bawsie.html z góry dziękuję ;] No i tyle jest powiedzmy ok. Ale czy siła forum na pewno jest wyrażona w głosowaniu na kota? Z forum mam sporo do czynienia, pewnie więcej od wszystkich głosujących/wypowiadających się w tym temacie. Tylko co ja mam wspólnego z tym kotem? Powiedzmy, dałoby się wytrzymać, gdyby to było inne forum-brak tematów, marazm, rozruszajmy ludzi. Ale wpisy o multiplikowaniu IP i inne podobne pomysły to chyba zwykłe oszustwo. Nikt z moderatorów nie reaguje Nie uważacie, że ta "spóła" tzn "siła naszego forum" to coś niezgodnego z ... zabrzmi głupio, ale właśnie z prawem, czy może przykazaniem, albo sumieniem. Nawet na poziomie kota. Notabene kot nie jest Rysiu, tylko Ryiu - ktoś nie miał czasu na wpisanie tych kilku literek poprawnie ! A na forum ciągle o takie drobiazgi upominamy. No i podobno spam na forum jest zabroniony regulaminem :] "Hyde Park/Tematy ogólne, o życiu itp Byle bez zbędnych emocji". No to bez emocji - moim zdaniem powinniśmy bardziej dbać o forum niż o jakiegoś kotka. Bo to akurat nie powinna być siła naszego forum. PS Wczoraj zagłosowałem na ślepego = Pirat Podobno są nagrody, może biedakowi za miejsce w pierwszej 10 też coś dadzą.
Tomisław Piotr Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 hubert_tata, Wczoraj zagłosowałem na ślepego = Pirat Podobno są nagrody, może biedakowi za miejsce w pierwszej 10 też coś dadzą. Myślisz , że wygra szklane oczko?
Paweł R Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Właściciel Paskudka ma więcej znajomych na naszej-klasie :/
ertman_176 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 http://demotywatory.pl/724220/SUKCES
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.