Linux Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 +5 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 +1 koleżanka zagłosowała ... i roześle dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Potrzebuję Waszej pomocy w głosowaniu na kota. Głosujcie na rude kocisko - Ryio (fota jak stoi na oknie) - Kot siostry znajomego - Rysio ;] http://www.tvnwarszawa.pl...ota,bawsie.html z góry dziękuję ;] No i tyle jest powiedzmy ok. Ale czy siła forum na pewno jest wyrażona w głosowaniu na kota? Z forum mam sporo do czynienia, pewnie więcej od wszystkich głosujących/wypowiadających się w tym temacie. Tylko co ja mam wspólnego z tym kotem? Powiedzmy, dałoby się wytrzymać, gdyby to było inne forum-brak tematów, marazm, rozruszajmy ludzi. Ale wpisy o multiplikowaniu IP i inne podobne pomysły to chyba zwykłe oszustwo. Nikt z moderatorów nie reaguje Nie uważacie, że ta "spóła" tzn "siła naszego forum" to coś niezgodnego z ... zabrzmi głupio, ale właśnie z prawem, czy może przykazaniem, albo sumieniem. Nawet na poziomie kota. Notabene kot nie jest Rysiu, tylko Ryiu - ktoś nie miał czasu na wpisanie tych kilku literek poprawnie ! A na forum ciągle o takie drobiazgi upominamy. No i podobno spam na forum jest zabroniony regulaminem :] "Hyde Park/Tematy ogólne, o życiu itp Byle bez zbędnych emocji". No to bez emocji - moim zdaniem powinniśmy bardziej dbać o forum niż o jakiegoś kotka. Bo to akurat nie powinna być siła naszego forum. PS Wczoraj zagłosowałem na ślepego = Pirat Podobno są nagrody, może biedakowi za miejsce w pierwszej 10 też coś dadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 hubert_tata, Wczoraj zagłosowałem na ślepego = Pirat Podobno są nagrody, może biedakowi za miejsce w pierwszej 10 też coś dadzą. Myślisz , że wygra szklane oczko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Właściciel Paskudka ma więcej znajomych na naszej-klasie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 trudno :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko95 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Trzeba próbować Poszedł głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 http://demotywatory.pl/724220/SUKCES Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.