WooCash Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Witam was serdecznie. Mam na imię Łukasz mieszkam w Konarach niedaleko Krakowa. Zainteresowałem się modelarstwem dzięki kolegom którzy mieszkają blisko mnie. Zainteresowanie to trwa mniej więcej od pół roku. Obecnie zbieram kasę na osprzęt ale trwają już prace nad klubową cessną 182. W niedługim czasie zamierzam skompletować całe wyposażenie. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 WITAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Witamy :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Siemka:) mam nadzieje ze kiedys uda nam sie wspolnie polatac. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 :jupi: Witaj :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.