MareX Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 A ja jestem w modelu, a co?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Mi się wydaje czy Ładziak w avatarze stoi koło maszyny w skali 1:1? :mrgreen: Ciekawe cóż by to miało oznaczać Że jest fotogeniczny i bardzo przystojny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 A ja jestem w modelu, a co?... A to już zboczenie ,a nie tylko "duże EGO" :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 A na moje Utopia ma największy model, widac tylko kawałek poszycia :wink: Panowie pokazałam kobiecie ten wątek to padła na podłoge ze śmiechu .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Panowie pokazałam kobiecie ten wątek to padła na podłoge ze śmiechu ..Sie czlowiek dowiaduje roznych rzeczy XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Panowie pokazałam kobiecie ten wątek to padła na podłoge ze śmiechu ..zna sie na temacie ........ mądra kobita do adminów czy ostanio nie ma gwałtownych zmian w avatarach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Już nawet nie da ukryć no ... sie wydało ... Ale skoro Motylasty sie przyznał to i ja mogę :wink: Tak to jest już jak się człowiek obraca w towarzystwie kobiet - wydział gier i zabaw - 95% kobiet :wink: btw. z tą fryzurą pojechałeś Co do avatarów no to standardowa rotacja, przydało by się tym co nie mają zrobić zdjęcie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Że jest fotogeniczny i bardzo przystojny! Spit? Na pewno :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 No oczywiście, że nie ja. Na tle Ładziaka nikt się nie chce fotografować, a na tle Spita każdy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 nie mam fury dużej jak TIR, nie mam kasy tyle co Kulczyk ale chociaż wiem do czego "antenki" czy "obiektywu" używać co widać na avatarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Ladziak - masz jeden z najlepszych Avatarow - zazdroscilem Ci ...juz nawet zaczalem szukac Pilotki az ...az znalazlem moje prastare zdjecie na ktorym "walcze " z silnikiem Wietierok ... Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku dwadziesciadziesiec...Janeczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.