Jedrula Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 W modelu był silnik 18 amper i ledwo ciągnął, waga modelu może teraz wzrosnąć ponieważ zdenerwowałem się na dziury w japonce po każdym locie :x i część spodu skrzydeł pokryłem koveralem, a kadłub przechodzi renowację na prud został położony mocny laminat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Nie było nigdy problemów z zadzieraniem modelu. No pewnie że nie bylo, Bo były z nurkowaniem. Fizyka się kłania. Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 "W modelu był silnik 18 amper i ledwo ciagnął" w moim modelu tez jest silnik pobierajacy 18 A ,model wazy 1.5 kg a za........ do góry pionowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Czyli dać większe śmigło i jeszcze próbować. Mam jeszcze jedno pytanie żeby nie zakładać nowego tematu to tutaj czy w modelu takim jak easy star wychylanie lotki tylko na np. prawym skrzydle gdy na lewym jest wciąż płaska da taki sam efekt jak wychylanie obu w inne strony. Pytam ponieważ lotki mam na dwa serwa a w moim spektrumie mimo że komputerowym to po zaprogramowaniu lotek pracują na prawym drążku , a ja w uczone mam żeby były na lewym, a na lewym pracuje tylko jedna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Jaka dokladnie spektrumowska apke masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 tą co ty DX6i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Jedrula, To daj przez kabel Y i podłącz pod 1 kanał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Kuba.K, Lotki rozdziela się na dwa serwa m.in. po to, żeby mieć sterowanie, jak jeden kanał w odbiorniku padnie. Na Y kablu masz od razu koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.